Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kutina i Sisak
Povratak na članak

Poduzetničke zone građene kao trend: Kako napuniti zone i zaposliti građane?

Ova dva Stožera najavila su zajedničko djelovanje i nastup, kao i zajedničke sindikalne akcije u slučaju "da u jednoj od ove dvije tvrtke voda dođe do grla"

Komentari 4

R0
R00kie
16:20 03.03.2015.

dok se kralo sutili su, sada kad je firma u banani osnivaju stozere i glumataju pravednike

VL
TV
Tvrdy
16:26 03.03.2015.

Ne znam za rafineriju, ali Petrokemija je sigurno u banani zbog ovakvih kao Klaus, koji su se borili protiv privatizacije i šatro za interese radnika, a ustvari za vlastitu guzicu pa su se kupovali bijesni auti i rasipalo. Sad neka oni i svi koji su im vjerovali kusaju ono što su skuhali.

VL
DU
Deleted user
17:24 03.03.2015.

Mi u Petrokemiji mrzimo kapital, reće Klaus i sravni tvornicu do temelja za koju da bi se izgradila treba 5 godina i milijardu Eura.

VL
GA
gadeon
08:30 04.03.2015.

Klaus je odgovoran za ovakvo stanje Petrokemije , nevjerojatno kako je idalje uz sve muljaže koje je izveo sa svojim kompanjonima ostao na ovoj poziciji . U pitanju su malverzacije koje su teške nekoliko stotina milijuna kuna a da nikoa niko nije završio u zatvoru . Neznam šta uskok više ćeka !!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.