Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 45
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
natječaj “Pokreni nešto svoje”

Poduzetnicima 50.000 eura i mentorstvo ACT Grupe

Zagreb: Predstavljanje startup dobitnika razvojne potpore programa Pokreni nešto svoje
Danijel Berkovic/PIXSELL
09.05.2023.
u 08:19

"Jedna od temeljnih sastavnica našeg poslovanja i transformacije upravo je održivost, što je i prilika za inovacije, rast i stvaranje dugoročnih vrijednosti"

Arya Intimo, IDDI, Green Energy Pal, Reducos Software, JouJou, Ri Rock, Red Fork, Tiflotehna, Pakra i Slaven Abdović – BeDry – 10 je odabranika ovogodišnjeg natječaja “Pokreni nešto svoje”. Riječ je o programu kojim ACT Grupa i Philip Morris Zagreb već sedmu godinu zaredom daju snažnu podršku hrvatskim mikropoduzetnicima i poduzetnicima koji su svoj rad usmjerili u društveno korisne projekte. U narednih šest mjeseci razvijat će svoje poslovanje uz podršku i mentorstvo stručnjaka iz ACT Grupe koja će uključivati analizu poslovanja, “jedan na jedan” mentoring, webinare, uključivanje u alumni zajednicu, ali i snimanje promotivnih videa te rad na medijskoj vidljivosti poduzetnika. Po završetku mentoriranja prvih pet poduzetnika sufinancirat će se sa 7000, a drugih pet s po 3000 eura - ukupno s 50.000 eura.

– Jedna od temeljnih sastavnica našeg poslovanja i transformacije upravo je održivost, što je i prilika za inovacije, rast i stvaranje dugoročnih vrijednosti – izjavila je Dijana Najjar Raškaj, koordinatorica programa “Pokreni nešto svoje”. Ističe kako kontinuirano doprinose jačanju mikro poduzetništva u Hrvatskoj te stvaranju održivije i pravednije budućnosti.

– Osobito je zadovoljstvo vidjeti da se kroz ovaj program kreiraju nova radna mjesta, razvijaju novi proizvodi, ali i ulaže u novu opremu, infrastrukturu, proizvodne procese i pogone – zaključila je. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije