Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlasnici nemoćni
Povratak na članak

Podstanari prevaranti teroriziraju Osječane: 'Ostali su dužni 6000 kuna, jedna žrtva prodala je kuću'

Marija je čekala zbog blagdana i male djece, a onda je otkrila da podstanari od sredine studenoga do kraja siječnja nisu uplatili ni jednu jedinu lipu za struju, vodu, plin i odvoz smeća

Komentari 51

DU
Deleted user
12:32 10.07.2018.

Zasto ne objavljujete imena tih kriminalaca? To je najbolji nacin, kako ih zaustaviti u njihovim kriminalnim radnjama, jer od hrvatskog pravosudja se pravda ne moze ocekivati.

VL
Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
12:42 10.07.2018.

Prilika cini lopova... U nekim stvarima nema suosjecanja i milosti poso je posao i kda na vama nanjuse da ste neprofesionalni vas i zajebu.. Jer ako je netko poste so je njemu problem slikat i posalt sliku da su racuni placeni i uplacen nova. Cist racun duga ljuba

VL
Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
12:42 10.07.2018.

Dobrim dijelom je sama kriva, nema tu sažaljenja svako ima račune za platiti. Kada pokažeš zube svi oni izlaze van, nema potrebe opterećivati sudove, jadni rade punom parom.

VL
BF
bf2
18:55 10.07.2018.

kada pravna država ne funkcionira,kada je pravosuđe neučinkovito i korumpirano,onda svakakav šljam lovi u mutnom,bez straha od sankcija

VL
Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:54 10.07.2018.

Valja otići kod odvjetnika i sklopiti ugovor, te navesti sve stavke plaćanja. Na riječ, rukovanje i povjerenje ne vrijedi ništa.

VL
RI
rightside
15:29 10.07.2018.

bez obzira na neke zakone, da meni to naprave, letili bi zajedno sa djecom na cestu,, a onda neka raznorazne udruge dodu do mene i objasne mi kako ja to nebi smio napravit,,)))))) nek me i tuze ako znaju za sta i kome,,)))))no moraju imat dobar racun jer u slucaju kontratuzbe ostaju bez godisnjeg proracuna ako ne i vise,,))))

VL
Avatar raco
raco
13:14 10.07.2018.

privatna tužba, nema druge.

VL
KM
kmerotrijeb
13:11 10.07.2018.

Tako ti i treba kad sklapaš ugovor i plaćaš porez. Već si trebala naučiti da drek od pravosuđa RH d.o.o. služi samo za zaštitu lopova i uhljeba na vlasti. Imaš sreće što su izašli sami jer kad imaju ugovor možešš ih izbaciti samo s ovrhom koja može trajati mjesecima i godinama. Dakle iznajmljuje se samo na crno, režije kontroliraju svaki mjesec i čim nešto ne plate dođeš s trojicom jarana i izbaciš ih kroz prozor....

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
14:43 10.07.2018.

Zasto podstanari ne mogu prijaviti rezije na svoje ime. Ja imam podstanare i racuni za rezije dolaze na njihovo ima. Ja s tim nemam nista. Ako ne plate, njihov je dug a ne moj.

VL
RI
rightside
15:36 10.07.2018.

uostalom pa vi u osjeku imate "najbolje suce u drzavi" ..))))) cudo da se oni nista ne brinu oko toga ili oni rade samo kad im javi "netko iz cvitan centrale")))) iz dana u dan sve je vidljivije da je govor mamica oko sudstva u osjeku itekako istinit i potvrduje sadasnje stanje,drugovi suci,)))))

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.