Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PODSTANARA UZEO NA PREPORUKU

Podstanar iz pakla: Splićanin je morao sve izbaciti iz stana, ostali su goli zidovi

Split panorama
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
05.05.2022.
u 09:34

Podstanara je uzeo na preporuku prijatelja, a čak mu je i snizio cijenu najma. Jedna najamnina više u slučaju štete, kaže, ne može mu ni približno pokriti to što se dogodilo.

Jedan Splićanin ostao je u pravom šoku nakon što je ušao u stan koji je iznajmljivao. Podstanar je godinu i pet mjeseci živio u tom stanu, a vlasnik kaže kako je u početku sve bilo super. Stvari su se promijenile kada jedno vrijeme nije bio kod kuće, a njegova je majka od podstanara uzimala stanarinu tako da ju je on uvijek dočekao u dvorištu.

– U početku nam nije bilo ništa sumnjivo jer, dok sam ja bio kod kuće, uvijek bih bacio oko na stan. Bilo je uredno, nisam ni u snu mogao očekivati ovo – ispričao je za Slobodnu Dalmaciju i dodao da je ''pao na guzicu'' kada je ušao u stan.

– Smeća je bila na sve strane, a smrad je teško dočarati riječima – kazao je i odmah dao rok od mjesec dana da podstanar sve počisti i iseli se. Tada mu je podstanar rekao da će sve srediti, a zapravo ga je zavlačio. Na kraju je tek u travnju izašao iz stana i to zato što je vlasnik došao i iznio mu stvari

– Stan je bio u takvom stanju da sam sve morao izbaciti. Frižider, mašina, kauč, krevet, ormari, ma sve sam pobacao jer je smrdjelo. Ostali su goli zidovi. Sad moram sve iznova jer mi je napravio 10 puta više štete nego koristi – kazao je za Slobodnu Dalmaciju.

Podstanara je uzeo na preporuku prijatelja, a čak mu je i snizio cijenu najma. Jedna najamnina više u slučaju štete, kaže, ne može mu ni približno pokriti to što se dogodilo.

VIDEO Žestoka tučnjava na Glavnom kolodvoru u Zagrebu

Ključne riječi

Komentara 1

BU
bum5bar
16:51 07.05.2022.

Dali je vlasnik imao ugovor sa podstanaraom i jeli plaćao porez državi na prihod od najma stana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije