Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PLENKOVIĆ PREDVIDIO SITUACIJU

Culej se "vratio materi" i podržao Kolindu Grabar-Kitarović

Stevo Culej
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
27.12.2019.
u 13:20

Izrazio je zadovoljstvo što je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti

Stevo Culej, HDZ-ovac koji je uoči prvog kruga predsjedničkih izbora podržao neovisnog kandidata Miroslava Škoru, objavio je na Facebooku da u drugom krugu predsjedničkih izbora podržava Kolindu Grabar-Kitarović.

Culej je objasnio zašto se predomislio.

"Dosljednost i odgovornost su najvažnija osobina svakog čovjeka i politički zrelog političara. Istaknuo sam u prvom krugu kako se okrećem i podupirem svog prijatelja Miroslava Škoru u prvom krugu izbora. Također sam istaknuo da ću podržati Kolindu Grabar-Kitarović ako uđe u drugi krug. Danas dosljedno svjedočim svoje stavove. Sretan sam da je aktualna predsjednica istaknula snažnu poruku okupljanja oko najvažnijih hrvatskih vrijednosti, a to su: domovina Hrvatska, domovinski rat i branitelji, obitelj, mladež, kršćanski nauk i drugo. Oko tih vrijednosti se okupljamo ja, moja obitelj i moji prijatelji. Oko tih vrijednosti se okuplja naša Hrvatska. Zato pozivam sve moje i naše birače desnog centra da podržimo Kolindu Grabar-Kitarović u okupljanju i mobilizaciji svih nas za bolju i jaku Hrvatsku. Ako biramo neka to bude kockasto", napisao je Culej. 

Tako se obistinila najava premijera Andreja Plenkovića, koji je nakon što je Culej odlučio podržati Škoru u prvom krugu, na što ga je potaknula Škorina najava da će pomilovati osuđenog ratnog zločinca Tomislava Merčepa, predvidio da će se Culej, nakon što Škoro propadne u prvom krugu, "vratiti materi", odnosno HDZ-u.  

 

 

Komentara 98

DU
Deleted user
13:30 27.12.2019.

Eto ja govorim isto. Htio sam da na Pantovčak dođe Škoro (Ipak sam ja lički tamburaš...kao što je on slavonski) ...šala, ....ali kada nije uspio nema toga što će me spriječiti da dam glas Kolindi. Idem na glasanje( i u gipsu). Usprkos svim pričama...i usprkos svim njenim "lijepim" izjavama. Bilo tko...., samo kako ne bih gledao ovog .....aaa ne znam ...kojim imenom bih ga nazvao....ovog lijenog komunistu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Avatar Dipsy
Dipsy
13:29 27.12.2019.

Najvaznije je da na vlast ne dođe nasljednik partizana a ti sukobi velikih desnicara ili desnog centra treba ostaviti po strani.

PR
protin
13:41 27.12.2019.

Prvi krug škoro, drugi kgk

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije