Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Seljački prosvjed

Podravska magistrala i dalje blokirana kod Koprivnice

Prosvjed-kc
Tihana Hleb/VLM
05.03.2010.
u 17:13

Podravski seljaci koji prosvjeduju već drugi dan kažu da ne namjeravaju odustati dok ne dobiju poticaje.

Seljaci Koprivničko-križevačke županije drugi dan zaredom blokiraju prolaz Podravskom magistralom u blizini Koprivnice i čekaju kakav će biti rasplet pregovora s Vladom. Ako im, kažu, Vlada pristane isplatiti dugovanja, razići će se i poći svatko svom toplom domu. U drugom slučaju, na cestama će ostati koliko god treba iako su promrzli prve noći na otvorenom, a meteorolozi najavljuju sve hladnije vrijeme. Ako se situacija uskoro ne riješi u njihovu korist, preselit će traktore na vrlo prometnu cestu koja povezuje Koprivnicu i Zagreb.

Ključne riječi

Komentara 1

ND
natasa_de
17:26 05.03.2010.

I neka je ! Dosta je lazi i lopovluka!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije