Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAČELO JEDNAKOSTI
Povratak na članak

Podolnjak: Zahtijevamo od Vlade da prestane s financiranjem protureferendumske kampanje

"Upotreba javnih sredstava od strane vlasti u svrhe promidžbe mora biti zabranjena.“

Komentari 9

Avatar lip_ko_nadan
lip_ko_nadan
10:50 02.05.2019.

Gospodin Jovanović ionako može u povlaštenu mirovinu kad god hoće tako da je "velika briga " za one koje je možda uopće neće niti imati zaista hvale vrijedna !!

VL
RO
ronyday
10:24 02.05.2019.

Zgubidani, stvarno imaju pravih ideja. Vlada ne bi smjela opravdavati svoje stavove i upozoravati stanovništvo da su mirovine u budućnosti upitne ako se nešto ne poduzme, a može se poduzeti samo sa ljudima koji ostali tu, koji rade i kojii će dobivati mirovine iz hrvatskog mirovinskog fonda.

VL
JU
juma
14:17 02.05.2019.

Kampanja protiv referendumske inicijative je legitimna i poznata u svim zemljama koje imaju mogućnost odrzavanja referenduma. Ono što je sramotno je broj potpisa i vrijeme u kojima je potrebno prikupiti iste. Tako smo došli do apsurda da vlada više uvazava Jelenu Veljaču i njezinih 5 tisuca pratitelja na facebook-u nego 375 tisuća potpisa gradjana, koje bez uvida i kontrole gradjana jednostavno proglasi nevazećim.

VL
LA
laganela
11:47 02.05.2019.

Vlada zastrašuje ljude da neće biti mirovina.. Isto je radila i Vesna Pusić pred referendum o ulasku u EU

VL
JU
junkerovkaputzapovlačenje
12:42 02.05.2019.

ja zahtjevam da crkva razriješi čovjeka koji je urednik novinske grupe koja financirana novcem poreznih obveznika vodi kampanju za škegru,šeksa i valentića,objavljuje gotovo pa pornografske članke,promovira nemoral svake vrste......jedako će se uvažiti kao i podolnjakov zahtjev.

VL
Avatar Tračalo
Tračalo
11:39 02.05.2019.

Javio se onaj koji je dva puta dizao ruku za sadašnju vladu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.