Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠAO S BRODA

Podmetnuo požar zbog svađe s djevojkom? Susjedi: 'Nije mu prvi put da pali'

Požar se nošen udarima juga proširio prema Gornjoj Podstrani
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/4
10.09.2017.
u 10:36

Policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom

Splitska policija privela je u subotu Općinskom državnom odvjetništvu 29-godišnjaka iz Krila Jesenice, kojeg se sumnjiči za podmetanje požara 7. rujna. Mladić je uhićen odmah iste večeri nakon što je iznad uljare u tom mjestu nešto iza 20 sati planula vatra, piše Slobodna Dalmacija.

Istražiteljima je, kako se doznaje, kazao kako je vatru zapalio zbog nesporazuma s djevojkom, a kasnije je tu priču demantirao.

Radi se o osobi koja je prije nekoliko dana došla s broda, a mještani pričaju da mu to nije prvi put da pali. No, dosad još nikad nije bio osuđivan za ovakvo djelo.

Policija je protiv njega podnijela kaznenu prijavu zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Nakon privođenja ispitan je na ODO-u Split te je navodno priznao da je zapalio vatru, no kazao je da nije bilo namjerno već iz nehaja, jer je odbacio dva opuška cigarete, ali nije mislio da će to izazvati takvu vatrenu stihiju.

Prema službenom izvješću Državne uprave za zaštitu i spašavanje, požar kod mjesta Krila Jesenice dojavljen je 7. rujna oko 20.11, a lokaliziran idućeg jutra u 9.20.

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar Idler 3
Idler 3
10:57 10.09.2017.

Vrlo jednostavno, dat mu alat i nek pokrči kaj je spaljeno i potom zasadi mladice na cijelom području. Posla bude dost, vremena ima - mlad je, a i spotrošil bude negativnu energiju....i to je to !!!

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
09:05 11.09.2017.

Najbolji lijek za piromane bi bio da svu nastalu štetu plate iz svoje imovine, a ostatak odrade na prisilnom radu

WE
westsouth
14:52 10.09.2017.

a nije Srbin???Ahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije