Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski križni put:

'Zastupnik Nenad Stazić nas kleveće, pokrenuli smo pravne korake'

Nenad Stazić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
22.01.2016.
u 13:36

Stazić je u jučerašnjoj emisiji 'Otvoreno' tvrdio kako se na portalu udruge Hrvatski križni put nalazi pozdrav 'Za dom spreman'

Predsjednica udruge Hrvatski križni put, Bruna Esih upućuje javnu poruku vezanu za neistinite tvrdnje saborskog zastupnika Nenada Stazića.

Naime, Stazić je u jučerašnjoj emisiji 'Otvoreno' tvrdio kako se na portalu udruge Hrvatski križni put nalazi pozdrav 'Za dom spreman'.

S obzirom na to da Udruga nema službenu web stranicu ili portal, ove izjave smatraju klevetom i podmetanjima.  Stazić je ovakve tvrdnje ponavljao već više puta i time, smatraju, oklevetao HKP. 

Zbog toga iz vodstva Udruge poručuju da su pokrenuli pravne korake, kako stoji u priopćenju.

>> HDZ-ovac optužio Ostojića da je imao plan za likvidaciju Gotovine. Ostojić: Laže

Komentara 23

NI
ninja72
13:40 22.01.2016.

Ranjena zvijer na izdisaju- mozda moze konjak pomoci.

PA
Patrizzia
13:46 22.01.2016.

Zastupnik -7 kuna ljetovanje želi da mandatar izabere ministra po njegovom ćefu . to je pre strašno, jer time pokazuje da se želi ukinuti sloboda i demokracija .

DU
Deleted user
14:05 22.01.2016.

nema ništa loše u tome što si za domovinu spreman ...kao da to strazić nezna...malo nas zeki

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije