Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 134
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE RIJEČI

HDZ-ovac optužio Ostojića da je imao plan za likvidaciju Gotovine. Ostojić: Laže

Josip Vidović
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/2
19.01.2016.
u 18:45

Ostojić je rekao da će "tog lika" tužiti za klevete i laži

Tajnik HDZ-ova Odbora za branitelje Josip Vidović danas je na HRT-u optužio SDP-ova ministra branitelja Ranka Ostojića da je imao plan za likvidaciju generala Ante Gotovine, a Ostojić je rekao da Vidović laže, prenose 24 sata.

– Nakon rata su starije strukture, komunističke i udbaške, napravile plan gdje su iz svih institucija protjerale generale te su umirovili sve zapovjednike. Sjećate se da su generala Gotovinu proganjali, da je 2002. mislim Ranko Ostojić (tada je bio ravnatelj policije, op. a.) napravio plan kako uhititi generala Gotovinu, ako ga ne može uhititi, da ga likvidira – rekao je Vidović.

Ostojić je za 24 sata rekao da će "tog lika" tužiti za klevete i laži.

– Naravno da laže, ali ništa novo kod uznemirenih HDZ-ovaca. Čestitam njemu i njegovim vođama na uspješnoj realizaciji njihova plana uhićenja umirovljenoga generala Ante Gotovine. Kako i navodi Karamarko, da nikad neće reći kako su uhitili Antu Gotovinu, onda i ne znamo što je njihov plan sadržavao – rekao je Ostojić.

>> Dilber: Karamarko se u slučaju Gotovina ponašao krajnje ljudski i časno

>> Što sam pogrešno rekao? Zar nije licemjerno što se Karamarko koristi slikama s Gotovinom?

Komentara 41

SI
sitnalov
19:45 19.01.2016.

Svakakva go..a će sad isplivati. Ovo je tek jedno od prvih.

ST
stric15
19:50 19.01.2016.

...HDZ je stranka koja je srušila komunističku partiju sa vlasti u RH i uvela demokraciju....od tih dana slušamo iz poraženi komunistički redova da nas HDZ vodi u komunizam .....peta kolona na 100% zaposlenosti...

DU
Deleted user
20:15 19.01.2016.

Stidim se ovakvih i.iota iz HDZa.Pokazuju na rječima tko su i što su. Ubrzo kreću u ušutkavanja svakog tko misli drugačije. Tito je prema ovima nadolezićimabio pravi demokra. Prijetnji,laži,neznanje,nesposobnost,krađe.....neće vam nedostajat. PONOVO IMAMO HRVATSKU!!!! Živjela nova pljačka! Normalni građani čuvajte se!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije