Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 121
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Podjela među župnicima
Povratak na članak

Neki bi izbjegličke obitelji primili u župni dvor, drugi neće muslimane

Što se o inicijativi pape Franje da vjernici zbrinu izbjeglice misli u Crkvi u Hrvata

Komentari 72

Avatar R & I
R & I
11:33 08.09.2015.

Zasto bogate Arapske zemlje ne prime svoje izbjeglice i svoje vjerske istomisljenike

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
11:38 08.09.2015.

Sve muskarci? Gdje su zene, djeca, starci? Ovi ce se grupirati u geta, silovati djevojke, krasti i tuci sve oko sebe? Ovo nisu izbjeglice, ovo su lovci na bolji i besplatan zivot.

VL
NA
navodno
11:29 08.09.2015.

Daleko im kuća.

VL
Avatar ulomax
ulomax
11:42 08.09.2015.

NE zelim ih ni vidjeti ,a kamoli primiti.jos se nismo ni smrdba rijesili koje je austrija naselila i handre nas 200g a isto su bili izbjeglice pred slicnima koji sad bjeze.kome trebaju nek si j... mater skupa s njima

VL
RT
Rollo Tomasi
12:31 08.09.2015.

Ne znam kako vi, ali ja sam na ovoj fotografiji zbrojio pet žena, nula djece i nula izbjeglica.

VL
Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
11:29 08.09.2015.

Ponovit ću još jedanput: nije problem vjeroispovijest migranata. Mnogo veći problem što je među njima popriličan broj nasilnika i kriminalaca.

VL
CR
CROLINDA
12:01 08.09.2015.

vojno sposobni puni novaca odjeveni kao iz najskupljeg butika bahati neponizni nepristojni neskrušeni agresivni izvoljevaju ne poštuju u startu tuđe zakone i općevrijedeća pravila ponašanja i da im se u svemu udovoljava kao da su domaći starosjedioci veterani s posebnimbnim zaslugama - nigdje veze s ratnim izbjeglicama koje traže samo nužni zaklon u susjednoj zemlji - jedan tek doša i predlaže da se Mađarska izbaci iz EU samo zato što ga hoće evidentirati zamisli a on kao da je on tu neko sad i nešto molim te sveta krava šta li a jedan drugi kaže Grčku nije briga za nas a on sam ne želi se boriti za svoju zemlju i državu i dom i opstanak i sve što ide uz to i za vlast u svojo zemlji iz koje je utekao nego boriti se za vlast kojoj bi bilo stalo do njega - samo kažem samo kažem

VL
ID
ivan.d
12:00 08.09.2015.

Islam je uvijek imao cilj,zauzeti Vatikan,i unistiti ga. A s Vatikanom ode i krscanstvo. Nikad nisu bili blize tom cilju,a papa im u tome pomaze..

VL
AR
arthur1
12:26 08.09.2015.

Ovo je vojska.Nemaju oružje-još.

VL
CR
CROLINDA
11:47 08.09.2015.

i svi će širom otvoriti vrata antikristu da im se ne prišije da nisu humani i da nisu dobri kršćani - savršen sotonjski plan

VL
MN
matija njavro
12:22 08.09.2015.

Na slici gore 95% frajeri, ne izgledaju mi baš kao liječnici, odvjetnici, arhitekti kako pišu mediji.....bit će tu svašta, borba prsa o prsa nas čeka, možda i griješim ali imam neki feeling da sam u pravu nažalost....

VL
DF
dora-fora
11:46 08.09.2015.

napokon pametan svećenik, prestanite nazivati izbjeglice, to su migranti ako ne i nešto gore...što znače dva prsta u zraku..koga su pobijedili ili namjeravaju..

VL
BE
Belgrade
11:57 08.09.2015.

Spremte se, spremte Hrvati. Juče IZNENADAN poziv Angele premijeru Vučiću i hitan sastanak, danas Vučić u Ujedinjenim arapskim emiratima sa šeikom Bin Zajedom. Srpski portal Telegraf (blizak vlasti) je napisao da je Angela tražila tri nova "prihvatna centra" za azilante na tlu Srbije a da je Vučić tražio nemačke investicije u Srbiji. U prevodu, tražio je otvaranje bar jedne velike fabrike tipa Folksvagen ili Mercedes. Malo se zna da je baš Angela srušila Borisa Tadića kada je fabrika Mercedes u poslednjem trenutku pred izbore u Srbiji promenila odluku i fabriku za model "B-klase" otvorila u Mađarskoj na samo 30 km od srpske Subotice. Već je poznato da je šeik Bin Zajed lično pomogao da Etihad kupi JAT. Dakle, sve jasno juče Orban na granici smenjuje oficire i sprema vojsku a Srbija se sprema za prihvat i prolaz 1,5 miliona izbeglica!!! Koliko će desetina ili stotina hiljada ostati u Srbiji samo Bog zna. Ali je jasno da će ogroman borj, nekoliko puta veći nego što ste očekivali krenuti ka Hrvatskoj. Spremte se, spremte Hrvati.

VL
KA
karambita
12:40 08.09.2015.

Orban je glasno i jasno kazao da vecina nisu izbjeglice nego imigranti za boljim zivotom. Zanimljivo, nitko ga nije demantirao ? Ako su ovi svi na slici izbjeglice, onda sam i ja novi Marko Kraljevic..pa gdje su zene, djeca, starci ?

VL
CR
CROLINDA
11:45 08.09.2015.

slažem se evo sa fra Josipom Matanovićem i ne držim strah ovdje slabićkim nego sasma normalnim i objektivno opravdanim i iako smo mi hrvati izgleda po tome kakvi su nam to danas na vlasti sami sebi najveća opasnost kažem Gospe spasi nas od ovoga isprofaniziranog populističnog jeftinog pape i biskupa Uzinića - ponašaju se trivijalno poput Severine ništa im nije sveto a misle da su bolji i pametniji od običnih vjernika - bacit će naše svetinje pred neprijatelje to smo već dočekali od političara a sada još i od crkvenjaka pokoj nam duši - sve mi se čini vjerojatno da će isti oni koji su Isusu došli glave doći glave i kršćanstvu – baš svećenici koji brkaju u glavi npr. izvanredno sigurnosno političko pitanje jedne države i naroda s tim da konkretno suočeni s bilo kakvim ili najtežim okolnostima kao pojedinci nemamo popust ili dopuštenje od Gospodina da odstupimo od evanđelja ali to ne znači baš prepusti namjerno sigurnost budućnost i opstanak svoje zemlje i naroda nevjeri – ponekad ni pape ni biskupi ne razlikuju ispravnu toleranciju od nedopustive ili pak nešto drugo ne štima nešto još gore

VL
Avatar Budiuvijektu
Budiuvijektu
12:32 08.09.2015.

Za razmisliti je da se prime žene, djeca, boleni i nemoćni......za razmisliti! Ali ove slike pokazuju da su izbjeglice 90% mladi i zdravi muškarci, puni snage . Prošli smo rat i znamo kako jeto, ali naši muški nisu bježali. Takoko i njih treba vratiti nazad, dati im mogućnost da se bore za svje domove.Ja ih ne želim, Gunja je primjer (možda ne baš dobar) ali tamo su pokušali muslimani zavladati koristeći kaos i poplave i nesnalaženje naše vlade

VL
PR
prasoje
12:14 08.09.2015.

Ravnomjerno ih rasporedite po cijeloj Hrvatskoj, tako kad počmu sa koordiniranim napadima da učinak bude šta bolji.

VL
Avatar dr. Evil
dr. Evil
12:53 08.09.2015.

ono što nije uspio Sulejman Veličanstveni sad će indirektno uspjeti ISIL - islamizirati Europu...za 150 godina preimenovanja: ..."Islamska Savezna Republika Njemačka"

VL
DU
Deleted user
12:56 08.09.2015.

Bas gledam video snimak na youtube kanalu madarske policije. Mozete vidjeti humanitarce kako im nose pomoc u obliku hrane i vode, a znate sto su ove "izbjeglice" napravili ? Fino su pobacali sve pod vlakove :) Tako da sam sigurann da ih ne bi puno prihvatio smjestaj u HR, oni samo zele jednu stvar... Njemacku socijalnu pomoc i benefite.... to je jednostavno sve... Proveo sam godine radeci u zemljama sjeverne Afrike i znam jedno... da se dogodilo obrnuti (da Eurpoljani bjeze u njihove zemlje) ovi bi nas pobili prije nego sto bi i krocili na njihovu zemlju. To su bile najodvratnje godine mog zivota, tako odvratna kultura ... to jednostavno covjek mora dozivjeti da shvati taj primitivni mentalitet.

VL
PR
prasoje
12:19 08.09.2015.

Ljudi jeste li vi normalni, pa ovaj bergoljo radi sve protiv katoličke crkve, pa ova masovna islamizacija europe je počela 2013 kad je on došao u vatikan, a pogotove poslije njegove posjete lampeduzi. Kada ste zadnji put čuli tog antipapuu i masona da osuđuje istrebljenje krščana u siriji i iraku. Apeliram na svećenike u Hrvatskoj da ne primaju nikakve muslimae arape, jer to nisu nikakve izbjeglice, već trojanski konj u islamizaciji europe, a njihov šef bergoljo tu igra jednu od važnijih uloga.

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.