Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
splitski dogradonačelnik

Podignuta optužnica protiv Bojana Ivoševića zbog prijetnji novinarki

Puljak: Grad Split od sutra je grad nade i optimizma
Foto: Milan Sabic/PIXSELL
1/2
23.03.2022.
u 18:23

Stavljaju mu na teret da je 6. veljače 2022. oko 19:30 sati u Splitu, putem mobilnog telefona nazvao urednicu gradske rubrike Slobodne Dalmacije te joj, kako su naveli, u cilju da kod novinara izazove osjećaj straha i uznemirenosti, uputio prijeteće riječi

Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podignulo je optužnicu protiv splitskog dogradonačelnika Bojana Ivoševića zbog počinjenog kaznenog djela prijetnje.

Stavljaju mu na teret da je 6. veljače 2022. oko 19:30 sati u Splitu, putem mobilnog telefona nazvao urednicu gradske rubrike Slobodne Dalmacije te joj, kako su naveli, u cilju da kod novinara izazove osjećaj straha i uznemirenosti, uputio prijeteće riječi, nezadovoljan sadržajem članaka objavljenih na portalu i u tom dnevnom listu koji su se odnosili na njega i njegov rad na dužnosti dogradonačelnika, kao i u odnosu na članove njegove obitelji.

"Osnovano se sumnja da je novinarka njegove riječi prenijela svojoj kolegici (novinarki), a zatim glavnoj urednici tog dnevnog lista, kao i izvršnoj urednici portala, koje su kod svih njih izazvale osjećaj straha i uznemirenosti" priopćeno je iz DORH-a.

Bojan Ivošević se ispričao, rekao kako više neće davati izjave i da će pohađati radionicu kako bi se naučio komunikacijskim vještinama.

Komentara 6

Avatar Le-Freak
Le-Freak
19:37 23.03.2022.

Dok otvoreno čovjek ne podnosi Hrvate neće mu biti ništa. Tek da zapjeva neku domoljubnu eto mu provaljivaca u stan i onda je on kriv i da ništa nije uradio.

PR
prajdali100
18:43 23.03.2022.

Ma vidiš po njemu da čovjek mrava ne bi zgazio.Duša od čoveka !

PH
Petarstijena-HR
18:33 23.03.2022.

I treba mu opaliti jednu zatvorsku,a ne kako krivousuđe radi u većini slučajeva daju uvjetno,nikoga za ništa ne osude.Bojim se da će i ovo tako krivousuđit...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije