Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nova u bolnici

Pod utjecajem alkohola policajac se zabio u kuću na putu za posao

nesreća (1)
Marko Jurinec/PIXSELL
02.01.2012.
u 12:05

Policajci pokušali zataškati da je njihov pijani kolega autom sletio s ceste dok je išao na posao

U nesvakidašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila zadnjeg dana prošle godine oko 20.20 sati teško je stradao Gojko Momić (47) iz Bobote koji je izgubio nadzor nad vozilom, sletio na travnjak te udario u kuću na br. 129 na Trpinjskoj cesti. Od siline udarca Momićev VW golf je uništen, a tragovi udarca vide se i na obiteljskoj kući u koju je udario.

Nesreća je još i prošla dobro jer je automobil udario samo 20-ak centimetara od plinskog priključka, što je moglo izazvati teške posljedice. Usto, Momić je policajac zaposlen u postaji u Vukovaru te se nesreća dogodila dok je išao na posao. Potvrdio nam je to i glasnogovornik PU Vukovarsko-srijemske županije Luka Barunčić. Dodao je da je kod Momića utvrđeno kako je u krvi imao malo manje od jednog promila alkohola.

Inače, u redovitom policijskom izvješću, u kojem se zbrajaju prometne nesreće i počinjena kaznena djela, policija nije navela da je krivac za ovu prometnu njihov kolega.

Komentara 11

Avatar sultan46
sultan46
22:19 02.01.2012.

ovaj auto na slici mi bas ne lici na golfa,, mozda je htjeo izbjeci tenk koji je jos na trpinskoj cesti,,, I takvi nas zaustavljaju i kaznjavaju,, ppogledajte malo po kaficima i birtijama koliko policajaca sjedi unutra za vrijeme duznosti,da se prave alko kontrole nad policajcima bilo bi ih vise nego kod civila,, samo sto to niko nevidi ili ga nezanima..

Avatar Marinchich
Marinchich
12:34 03.01.2012.

Naravno, \"vjerujem\" alkotestu koji su kolege učinili... budući da znam da se alkotesti čudom pokažu čak negativnima ako treba, ili netragom nestanu, ili se osoba otrijezni prije nego ga izvade... nego, ako je s manje od jednog promila imao ovako direktan bliski susret s kućom, onda i nije neki vozač, hehh, ili ima toleranciju na alkohol petogodišnjeg djeteta... svakako ne ide u prilog sposobnostima koje se očekuju od jednog čuvara reda i zakona koji bi trebao imati izvrsne reflekse.... i to ne samo u dizanju čaše... :-P

OB
-obrisani-
13:43 06.01.2012.

Zivjeli !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije