Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT
Povratak na članak

Pod Marjanom niknula golema zgrada, susjedi ogorčeni: To je novi kineski zid

Na Mejama u Mihanovićevoj ulici od kućnog broja 36 do 42 izgrađena je betonska zgrada koja je zaklonila pogled većini kuća iza te građevine

Komentari 4

VL
vlada1
14:26 24.02.2020.

Na Marjanu kranovi,pod Marjanom hramovi,besramno skupi,bespravni stanovi....

VL
DU
Deleted user
15:42 24.02.2020.

Postoji neko čudno uvjerenje kod stanovnika gradskih stanova da im ništa ne smije zaklanjati pogled na sve četiri strane svijeta do horizonta. A gradovi sami po sebi su naslagane kutije, manje i veće u koje treba nagurati što više ljudi.

VL
NK
Niksa_Kaos
08:26 25.02.2020.

Hahaha! Daša Gazde iz Društva arhitekata Splita i članica komisije za urbanizam Grada Splita objašnjava nam u debelim diplomatskim rukavicama i sa još debljim obrazom, kako eto možemo diskutirati o „moralu projektanta" i kako bi plan GUP-a mogao možda bitii strožiji, ali što je tu je. Mislim nije da ona i njene kolege i suradnici mogu i imaju nešto suvislo i konstruktivno reći na ovaj i slične slučajeve kojima Split obiluje. Ali ipak treba čuvati radno mjesto, plaćicu i ne talasat previše, jel'... I to je struka. Za izrigat!

VL
KO
Kolibri
18:15 24.02.2020.

Nije niknula golema vec ogromna zgrada, hebali vas srbizmi bosanskih Srba.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.