Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VEČERNJI DOZNAJE

Pod istragom i Boris Milošević, Tomislav Tolušić te Josip Aladrović: Evo za što ih sumnjiče

Foto: Kolaž/Pixsell
1/4
19.02.2022.
u 11:43

Aladrovića se sumnjiči za sumnjivo zapošljavanje u razdoblju od 2017. do 2019. kada je obnašao dužnost ravnatelja Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje

Policija je jutros upala u kuću u Međimurju ministra graditeljstva Darka Horvata zbog sumnje u povezanost sa zlouporabom ovlasti njegove nekadašnje pomoćnice, a sada osumnjičene Ane Mandac.

Osim Horvata, doznajemo kako policija i USKOK sumnjiče i aktualnog ministra mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike Josipa Aladrovića, potpredsjednika vlade Borisa Miloševića te nekadašnjeg ministra poljoprivrede Tomislava Tolušića.

Aladrovića se sumnjiči za sumnjivo zapošljavanje u razdoblju od 2017. do 2019. kada je obnašao dužnost ravnatelja Hrvatskog zavoda za mirovinsko osiguranje.

Miloševića i Tolušića sumnjiče u vezi s dodjelom bespovratnih sredstava za male i srednje poduzetnike u 2017. i 2018. godini, za vrijeme dok je Ana Mandac bila pomoćnica Horvata, a navodno su oboje lobirali za jednog srpskog poduzetnika.

Podsjećamo, Ana Mandac osumnjičena je da je na zamolbu Josipe Rimac obrtnicima sređivala potpore od resornog Ministarstva za vrijeme tadašnjeg mandata ministra Horvata u ministarstvu poduzetništva i obrta. 

Osumnjičenici u istrazi su i jedan tajnik u ministarstvu regionalnog razvoja i fondove EU te ravnateljica Uprave jednog ministarstva. 

Komentara 72

XA
xa
10:34 19.02.2022.

To je ta napredna "pomirbena" koalicija, ...."vjerodostojno"

DP
Do pobjede
11:17 19.02.2022.

"Miloševića i Tolušića sumnjiče u vezi s dodjelom bespovratnih sredstava za male i srednje poduzetnike u 2017. i 2018. godini, za vrijeme dok je Ana Mandac bila pomoćnica Horvata, a navodno su oboje lobirali za jednog srpskog poduzetnika."

PO
Pavijan_oIIoš
12:14 19.02.2022.

Ministri HDZa i SDSS rade protivno državnim interesima ...ma zar je moguće...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije