Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
krovni projekt
Povratak na članak

Kuščević najavio digitalizaciju: Nema više šetanja od šaltera do šaltera

Građanin će CDU vidjeti kroz pojednostavljenu komunikaciju državnih tijela. Na primjer, ako naš sugrađanin želi otvoriti tvrtku Ministarstvo gospodarstva postavlja svoju aplikaciju za otvaranje tvrtke na CDU.

Komentari 15

KO
koki
10:39 19.05.2019.

Nijesi ti pajdo sposban za tako nesto. Tvoj nivo je istini za volju, nesto iznad cobana ali daleko ispod potrebnog nivoa da razumijes digitalizaciju. Ali to nadoknadujes arogancijom i pokvarenoscu

VL
DU
Deleted user
13:22 19.05.2019.

Jesenti milu biguliicu, još je prije 13 godina "premijer" Sanader dr. Ivek pripovijedao bajke o nekakvim one-stop-shopovima. To o čemu sada govori ministasrski gospo'n Kuščević Lovrek trebao bi valjda biti nastavak dr. Ivekovih bajki. Bilo kako bilo, krenulo je u velikom stilu. Ministarska gospoja Divjak dr. Blažica gura informatizaciju školstva, a kolega joj Lovrek javne uprave. Zaradit će masno proizvođači IT-opreme, a ni provizijice u odgovarajuće džepiće neće biti za bacanje. Mašala.

VL
DU
Deleted user
13:28 19.05.2019.

Bravo, sve će biti dostupno online. Jedino za izbore neće biti moguće glasovati online. Nemere, tehničke poteškoče, tako kaže Kruščević.

VL
MA
marijaqwer
12:25 19.05.2019.

Digitalizacija bi mogla pokazati višak uhljeba, a to je problem koji Plenković želi prikriti. Jer upravo uhljebi osiguravaju HDZ - u opstanak na vlasti uz više nego katastrofalne rezultate politika koje vode

VL
MA
masterYoda
10:32 19.05.2019.

Koji smjeh, to obećavaju vec 15 godina.

VL
OB
ObrenM
14:50 19.05.2019.

Ajme koje ce to biti provIzije?Sto sendvicari-minusari ne rade Nedjeljom?

VL
PA
pax5
14:59 19.05.2019.

Nadam se da neće biti dugo na vlasti...

VL
DU
Deleted user
10:34 19.05.2019.

Nek gosp. Kuscevic ne prica bajke. Taj projekt se financira iż EU fondova - 85%. I dobro da je tako, jer inace bi se morali kao drzava zaduziti. Drugi premijeri nisu imali takvu mogucnost jer HR nije bila clanica EU.

VL
KO
komar64
15:03 19.05.2019.

E Kuščeviću dodijao si i Bogu i narodu.

VL
BA
Barbasmora
10:26 19.05.2019.

Mogli smo prvo napravit digi sistem za schengen...koji se ne bi srusia vec tri puta...i to bas kad su nam bili u posjeti iz EU i kontrolirali koliko smo spremni za schengen...

VL
RZ
rebel.zg
15:47 19.05.2019.

Ovaj lik se uspjesno promece u najljigu, Ressler mu puse za vratom.

VL
DU
Deleted user
18:51 19.05.2019.

Bilježnik Mišoci smatra se "bogom" općine, pa veli da cijelo Jalševo u svojoj šaki drži. Malo ga je vidjet u općinskom uredu. To mu se čini suvišnim,. Ponajviše ureduje u manjoj krčmi, . Ondje obavlja i svoje fiškalske poslove, odbijajuć smrdljive dimove iz svoje lule, pijući pred podne šljivovicu, po podne vino i psujući "glupoj seljačkoj marvi" sve svece. Kad je taj čovjek došao za bilježnika u Jalševo, morade od načelnika uzajmiti novaca da si kupi tri košulje i jedan par čizama; danas ima kako ljudi vele, imetka do deset tisuća forinti uz sto forinti plaće.U samom mjestu žive dosta kukavno, stan mu je blatan, nečist, "gospodarica" neka ženska iz okolice, koja je prije guske pasla, a sada u svili koraca. Pitaš li kako je dobri Mišoci došao do svoga bogatstva? Ponajprije guli narod i pobire užasne takse, o kojih ništa ne sanja ni slavna županija ni visoka vlada. Povrh toga umije bilježnik ugoditi svakoj stranci i svakoj vladi. To je dakako čudno, gotovo nepojmivo, al je opet živa istina. Javno rukuje se Mišoci sa svakom strankom i nazdravlja zdravice prema društvu u kojem se nalazi, potajno piše izvješća županiji i vladi što li misli ovaj vlastelin, onaj sudac ili župnik, a kod izbora kortešuje obnoć kriomice za vladu i svaku vladu. Debeo je kao da je žirom pitan, na nabuhlom licu ima malo bradice, ali je osuto crvenimi pjegami, žute oči gleđu prezirno u svijet, šiljasta glava sa tupim nosom ni da bi se makla na debelu vratu.sličnost sa likom na slici je slučajna

VL
ZI
zip123
15:45 19.05.2019.

A gdje ces onda sa uhljebima?U EU parlament?

VL
DU
Deleted user
00:09 20.05.2019.

On će uvesti digiitalizaciju😂😂😂😂, a zaposliti će vjerojatno stručnjake iz SŠ " Nikad nije kasno" iz Širokog Brijega.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.