Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 101
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvlačenje novca iz dinama
Povratak na članak

VIDEO 'Mamić ima puno ideja. A i bolje da nije ovdje jer bismo možda čuli svašta'

Zdravka Mamića tereti se da je s računa Dinama u Klagenfurtu podigao 2,2 milijuna eura i trošio ih za svoje potrebe

Komentari 88

KA
kanđija
10:37 19.10.2020.

Svi akteri su iz Zagreba ii tjera ih se na suđenje u Osijek. Već samim tim činom DORH i sud stavljaju optužene u nepovoljniji položaj. Hoće li se i Rimac i Kovačeviću suditi van Zagreba. Neće jer isti su "njihovi".

VL
Avatar E_qrac
E_qrac
10:40 19.10.2020.

Kazna će biti novčana i on će biti slobodan, eto njega opet u Hrvatsku a kako je lijepo bilo bez njega, bez one bahatosti i onih krkanskih izjava u medijima.

VL
DU
Deleted user
10:59 19.10.2020.

pa se kao neko čudi zašto je ovakvo stanje u državi i zašto je narod revoltiran i agresivan

VL
Avatar manjejeviše
manjejeviše
10:48 19.10.2020.

U ponedjeljak će otići na testiranje na bjesnoću !

VL
Avatar E_qrac
E_qrac
10:38 19.10.2020.

ovo je sve doslo iz bosne i hercegovine. tu Hrvata nema........... i .Nosati lažov je i službeno kriminalac....priznao je ...prihvatio je !! Pravi domoljub i rvatina! 1.Utaja poreza u Španjolskoj... 2.Laganje na Hrvatskom sudu..

VL
DI
Dinamenavek
19:28 19.10.2020.

Vrti se snimka gdje onaj neki krimos tuče čovjeka na cesti.Zanimljivo kako to ne stavljate,a imate snimku. Krimos,pa nije valjda da ima utjecaja na vas taj krimos!Objavite,ajde da vas vidimo!!!!!Mamići bili bi mi Švicarska za Švicarsku da se vas pusti u miru,ali nedaju !!!!!Ajmooooooo Dinamo!!!!!

VL
SI
sisavac
12:46 19.10.2020.

naš generalni problem je da često mijenjamo zakone pod pritiskom javnosti, i onda najednom nešto postane zabranjeno, kažnjivo, a prije nije bilo niti regulirano na bilo kakav način. igrači u vrhunskom sportu potpisuju ugovore sa menadžerima, i oni su ti koji u njihovo ime pregovaraju i ugovaraju transfere. dal je mamić. koji već od njih, bio povezana osoba, valjda je, al u kojem trenutku je to postalo kažnjivo, je pitanje. izvlačenje novca? hm, ajmo ovako. čiji je igrač bio npr. eduardo? igrao u dinamu, al pod mamićevom agencijom. ako je eduardo mamiću dao slobodne ruke da u njegovo ime pregovara, a znamo da jest, onda je sve čisto. plaćanje eduardu dinamo je vršio kako je bilo ugovoreno. fore da se modrić, xyz igrač, ne sjeća kad je i koji ugovor, aneks, potpisao, što je tamo stajalo, su nevažne, igrači igraju, menadžeri vode posao, ugovor je u njihovom svijetu nešto trećerazredno kad je sve ok. ali kad je dudu poželio veći dio kolača, nastao je problem, pisalo se o ropstvu... kako ropstvo nije bio položaj michaela schumachea? njegov gazda je uzimao 20% od svega što je donosilo novac u vezi jadnog michaela. dal je najveći šofer ikad javno tomu prigovorio? nije. samo ovi kmečavci se bune, jer im je najednom premalo.

VL
Avatar MK3
MK3
10:56 19.10.2020.

Ako je novac bio na računu i u knjigama Dinama, ništa lakše za dokazati... Ako nije, opet će biti treslo se brdo - rodio se miš... Glavni problem je, da je Zdravko Mamić bio u sukobu interesa sa svojom privatnom funkcijom i sa svojom funkcijom u Dinamu (bojim se da je strategija tužitelja "izvlačenje novca" kriva ali za medije super zvuči), drugi problem je - ako to nije bilo zabranjeno zakonski, još će ga ovaj proces i oprati svake odgovornosti - jer po zakonu čovjek nesmibe biti osuđen za što nije optužen ili za što nije kriv po zakonu. Problem je da je Zdravko Mamić transakcije na svoje ime i svoj račun radio (odnosno ime/račun sina) u vrijeme dok je to trebao raditi na ime i račun Dinama... Zgrožen sam kako nesposobno i neprecizno tužitelj pristupa ovoj vječitoj trakavicu - a ako stvarno ne postoji paragraf u zakonu ili klauzula lojalnosti u ugovoru između Dinama i Mamića, onda tužitelj nemože ispraviti greške zakonodavca i kluba.

VL
BA
Bartolovci2014
10:54 19.10.2020.

kad ih je maminjo sve financiro kao da je tesko pakupiti gada u bosni i dovesti ga na sud

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
14:24 20.10.2020.

Pravog hrvata Zdravka Mamića gazdu, dušu i srce hrvatske modre nogometne svetinje tereti se da je s računa Dinama u Klagenfurtu uz Boga I domoljublje podigao 2,2 milijuna eura i trošio ih za svoje potrebe kao svoj na svome.

VL
MI
misho32
12:36 19.10.2020.

opsjednuti su Mamićem i progone ga jer mu ne mogu oprostiti uspjehe, što je stvorio Dinamo i hrvatsku nogometnu reprezentaciju, izruguju se dinamov stadionu a nisu dozvolili Mamiću da izgradi stadion na Kajzerici. ovo što se radi je sprdačina od suda koji podiže takve optužnice ,optužuju ga da je opljačkao klub koji je stvorio , to ne može shvatiti i podržavati niti jedna normalna osoba , osim ovih opterećenih, opsjednutih lažnjaka

VL
PE
Perspektivan
19:35 19.10.2020.

Zoran da mora prehraniti obitelj!?Jadan,ako ne bude radio jedan tjedan ili dva,obitelj ce mu umrijet od gladi! Ja cu ti posudit ako nemas,jadnice!

VL
Avatar STRIKOMAN
STRIKOMAN
17:52 19.10.2020.

Kako stvari stoje ovu trakavicu sa nesudovanjem, neučinkovitom državom i sa još gorom poreznom upravom, najbolje bi bilo slučaj "Mamić & drugovi" delegirati na mjesno i stvarno nadležan sud po mogućnosti na Široki Brijeg ili koji drugi manje opterećen sud u Hercegovini. Kako stvari stoje sav pošteni svijet dole se privremeno iselio. Time bi se svakom pogledu smanjili troškovi sudovanja. Ako se optuženi ne daj Bože sutra pojavi u državi Rvackoj opet ide sve po onoj "Jovo - nanovo", optuženom je suđeno u odsustvu, a narodu fali cirkusa.

VL
A2
a262195800Z
11:07 19.10.2020.

i onaj peder trener dinama napokon u zatvor

VL
IV
Ivoovi
10:08 19.10.2020.

Slušaj ovo "Počinje novo suđenje" -pa čemu, kad mu nitko ništa ne može. Dajte se smirite, šteta novca za suđenje.

VL
Avatar Cokolinda
Cokolinda
09:36 19.10.2020.

Pravi herceg-domoljubi

VL
DI
Dingač
14:05 19.10.2020.

da je obitelji Mamić oduzeta sva imovina, pokretna i nepokretna, nijedan odvjetnik ne bi ga branio a osuđen može biti i u odsutnosti. ali pijana plavuša štiti svog donatora. i treba joj suditi zbog korupcije.

VL
BS
@bserver
22:15 19.10.2020.

Sve je to velika sprdnja kakvu pratimo od osnutka države. Sud treba uvesti praksu da se ročište ponovi u roku 14 dana a ako nekog nema da mu se sudi bez prisutnosti. Ima odvjetnika pa neka onu preuzmu obranu a ne ove smicalice za kupovanje vremena do zastare. Čitamo o Horvatinčiću, da ti se povraća od svih mogućih opstrukcija. Sramota!

VL
Avatar Uhljeb25
Uhljeb25
14:37 19.10.2020.

Fuuuuj... Sto su mamici napravili od dinama..., svoju prciju..

VL
DU
Deleted user
11:15 19.10.2020.

Nesjecam se da ikada GNK Dinamo bio registriran u Osijeku, niti je tamo sklopljen bilo koji posao. Dakle neka mi netko objasni ako je sjediste drustva koje je prema tuzitelju u Zagrebu, ako su inkriminirana djela organizirana u Zagrebu. Zasto je sud u Osijeku nadlezan za sve navedeno ????

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.