Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Blaženka Divjak
Povratak na članak

'Početkom siječnja konačna potvrda za potpisivanje ugovora sa CERN-om'

Hrvatska je 2018. godine ispunila preduvjete za pridruženo članstvo u najvećem znanstvenom laboratoriju u svijetu.

Komentari 2

KK
klara.kos.73
14:56 02.01.2019.

koliko će nas koštati potpisivanje ugovora? Ministarka ni riječi o našim financijskim obavezama nakon potpisivanja ugovora. A sve zbog onog nosonje iz Splita. Dajte molim vas, a u dalmatiskoj zagori djeca idu u poljski WC a neko zaželio glumatati elituu u znanstvenom svijetu. Spustite se na zemlju.

VL
TR
TrvtkoKomadina01
16:09 02.01.2019.

glupača razbacuje naš novac. Kakve koristi će imati Hrvatska od toga. Sa tim novcem i sposobnim ljudima se mogao pokrenuti neki inovativni institut za unapređivanje proizvodnje.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.