Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pregovori
Povratak na članak

Počeo sastanak HDZ-a i Mosta. Karamarko: Moramo ići u cilju smanjenja uvoza

Karamarko se osvrnuo i na priče da se već dogovorio s Mostom. – To priča netko tko je zlonamjeran, iz čiste formalnosti se ne bismo ni nalazili ni razgovarali – rekao je predsjednik HDZ-a.

Komentari 64

BU
Bulaba
14:23 20.11.2015.

Što jest jest, u Mostu nema ni Srba, ni polutana, ni jugoslovenčina. Nadam se da će SDP-u, ako se s njim dogovore, uvjetovati nacionalnu ravnopravnost i proporcionalnu zastupljenost Hrvata u Vladi, a ne da ko do sada imamo 50% Srba, i to sve redom nesposobnih.

VL
DU
Deleted user
14:17 20.11.2015.

Samo se nadam da će se dogovorit, pa makar to bilo dosta porazno za HDZ. Moraju nas spasit od Yugofila i polusrpske vlade.

VL
L0
luena 01
16:02 20.11.2015.

Bilo bi dobro da se maknete svi vi domoljubni iz 45 i da krenete naprijed....Bilo bi pozeljno gledati u cvojeku covjeka a ne krvnu grupu( brojat krvna zrnca)... Jedni su na srazrusili a nasi najveci "domoljubi " osiromasili ...Pokrali i, rasprodali, unistili poljoprivredu a danas govore moramo poljoprivredu pokrenit.... Jos ce na kraju sve one drzavne firme koje su prodali njihovim tajkunima za 1 kunu, otkupiti za milione od kuna natrag i reci da krecu sa proizvodnjom .... HDZ-eova politika ...

VL
ZA
Zagrebcani
19:47 20.11.2015.

Morano ici u cilju smanjenje uvoza? Ovo kao da slusas bivse jugovice komuniste. Neka onda HDZ zabrani Todoricu da uvaza hranu i ostalo iz Srbije, samo Todoric je HDZ. Ljudi pazite ako kupujete kod Todorovicevih ducana podrzavate srpske proizvode iode i da znate u tim srpskim proizvodima kod Todorica, Agrokor, je Hrvatska Krv. Todoric, HDZ, podrzava srpske proizvode Poslovni dnevnik pise da mali Hrvatski privrednici kazu da je Todoric grobar Hrvatske privrede.

VL
DU
Deleted user
10:47 21.11.2015.

Već sam naslov nam govori da HDZ želi ići krivim putem smanjivanjem uvoza, što je nemoguće. Uvoz se može smanjiti samo povećanjem izvoza što je teži put ako nemate dovoljno stručne osobe koje se tim bave. U EU se uvoz robe među članicama nemože silom smanjiti. Uvoz je prirodna pojava i tome se nitko nemože oduprijeti ako samo stojite i gledate.

VL
BO
boris
19:57 20.11.2015.

Bas ce biti zanimljivo kako ce reagirati Todoric na tu vijest smanjenja uvoza...

VL
MA
Marko1337
21:12 20.11.2015.

Očito SDP posustaje čim šalje Jakovinu na pregovore ....... Čovijek nije bio sposoban voditi obični poljoprivredni dučan i sad odjednom naučio kak se vodi polj. ministarstvo .

VL
BA
barbaizamerike
14:33 20.11.2015.

prica se da je psihijatar petrov prokuzio jednog politicara iz SDP stranke da je na stimuliranim tabletaba ritalinu ili happy pills jer se pred izbore smijo i rito ko lud a sad se uopce ne pojavljuje jer su tablete prestale djelovati u MOSTU se samo o tome prica

VL
Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
15:53 20.11.2015.

Karamarko je ovaj puta u pravu trebamo jaku hrvatsku sa domacim kadrovima i da domicilni hrvati dobe posal a ne uvozit iz susjedne drzave rodjake bez skole i znanja

VL
JS
JUREK SKAJNICKIN
14:22 20.11.2015.

Dobro radi ovaj most. Neka se prikljuce onima koji ce provesti lustraciju I rasturit mafijasku hobotnicu koja vlada hrvatskom kroz uhljebski system jos od 1991 godine pa do danas.

VL
LU
lunar777
17:24 20.11.2015.

Ne podnosim lijeve liberale iliti kod nas su to jugofili i srbokomunisti, no ne podnosim niti one koji zloupotrebljavaju domoljublje za svoje uske interese.

VL
L0
luena 01
15:46 20.11.2015.

Ovakj Karamarko dokazuje svakim danom kad izadje pred novinare da nema blage veze ....On bi smanjio uvoz ! tako je dogovorene uvozne kvote sa EU ti ces ponistiti i uvozit samo koliko ti mislis i hoces... De bjez iz politike i ne muci javnost vise glupostima... I manjincima bi uskracivao prava samo vi "domoljubni" bi trazili jos veca ...

VL
LA
Lavica7
17:08 20.11.2015.

Mi znamo sto treba, vi recite KAKO. Nekad zitnica-danas zapustena zemlja sa ponekim starim domacinstvom. Slavonija GLADNA! Slavonija koja je nekad bila sinonim za kulen,kulenove seke, spek, cvarke...torte, kolace. Dok je Dalmacija jela fritule Slavonija je pravila torte. Danas...slavonci poo Dalmaciji...Sve ste izokrenuli naopacke. I sve zbog novca i osobnog bogacenja. I jos vas gledamo...Gdje su Raznorazni Gregurici, Mesici, Granici, Vrdoljaci. Treba sprovest nacionalizaciju pa nek svatko dokazuje od kud mu sto. Dvorci, vile, off shore racuni.

VL
JO
josmalopanestalo
13:20 21.11.2015.

karamarka za doživotnog predsjednika ko tita, čovjek zbilja sve kuži i zna kak riješiti, one stare izreke , drugovi mi moramo, mi bi trebali, mi ćemo itd. a interesira me kaj bi oni htjeli zeznuti todorićija, tadeskija, razne kauflande , lidle i ostale dajkune koji samo pretržavaju stranu hranu i robu, kak oni to misle izvesti ili možda misle dići minimalnu plaču kod tih dajkuna, malo sutra?

VL
PI
pinokio68
18:09 20.11.2015.

Jr li netko napisao udbasu ovo sto pise u naslovu.On obicno nemoze upamtiti 5 rijeci.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:39 20.11.2015.

mostovi i mostici

VL
LA
Lavica7
06:55 22.11.2015.

Ni kod Todorica nece dobiti posao...jadan.

VL
Avatar comandante
comandante
16:27 20.11.2015.

Kradeze zastupaju dva Most-ovca, Jure Radić i Slobodan Praljak:), imaju veeeeliko iskustvo glede i u svezi mostova!!!!!

VL
DU
Deleted user
14:49 20.11.2015.

kao i svaka druga zemlja u svijetu, prepušteni smo na milost i nemilost nesposobnim ljudima iliti političarima, koji iz nekog čudnog razloga ili najobičnijeg egoizma misle da mogu i imaju pravo utjecati na naše živote svojim (ne)pametnim odlukama. Nakon ovih izbora se čovjek može samo zapitati kako to da je SDP ostao na vlasti, a da nisu napravili ništa dobroga, a što je najgore sva svoja predizborna obećanja nisu ispunili, koalicija im se svodila na prepucavanja o raspodjeli fotelja... možda je Karamarko kao nekarimatična osoba uspio sruštiti rejtnig HDZ-u, a možda je, štvo je vrlo vjerojatnije, narodu već pun kufer istih lica na političkoj sceni i krajnje je vrijeme da se nešto promijeni. Iskreno, nadam se da će se Most dogovorit s HDZ-om - ne toliko zbog HDZ-a, jer bi se oni trebali riješiti još dosta starih lica, već zbog toga što SDP treba kazniti za nesposobnost i loše vođenje države - ako MOSTO-vci budu iole dobre duše i ako im vlada ne bude dobro radila, neka raspišu prijvremen izbore pa sve ispočetka...i neka nas lipi đava sve nosi!

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
14:56 20.11.2015.

Moramo ići u cilju smanjenja uvoza, kaze Karamarko. To je potpuno pogresno! Ne, g. Karamarko, nego treba vise izvoziti, odnosno, konacno se okrenuti trzistu od 500 milijuna ljudi, jer EU vise nije klasicno inozemstvo, nego velika sansa za plasiranje konkuretnih proizvoda i usluznih djelatnosti. Nitko ne moze smanjiti uvoz dekretom, nije to ona poznata Sovjetska "zaustavite Reuters" !

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.