Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ocean Cleanup
Povratak na članak

Počeo projekt čišćenja oceana koji je osmislio nizozemski Hrvat

Bit će to prvi pokušaj čišćenja gomile smeća u kojoj se prema procjenama nalazi čak 1,8 trilijuna komada plastičnog otpada, kaže 24-godišnji Nizozemac hrvatskog porijekla, utemeljitelj i direktor Ocean Cleanupa

Komentari 18

MA
Maro
19:34 09.09.2018.

Držim fige da uspije iako nije ideja da čistimo stalno svoja sr*a već da ga ne stvaramo...jednostavno sve što se proizvede na svijetu od plastike treba biti biorazgradivo u nekom razumnom roku

VL
Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
23:24 09.09.2018.

Trebali su to moji sredit em se razume u smeće em su dobri u vodi i bazenima ?

VL
RI
rightside
17:41 09.09.2018.

a ko bi nego hrvat..)) nece valjda neki srbin.. oni se oslanjaju na "pravilo sluzbe" jer tamo je jna sve napisala,,a ako ne pise nevazno je za drzavu,,)))))

VL
NO
nogogaz
17:47 09.09.2018.

Tom akcijom samo ce povecat kolicinu plastije u moru....bravo!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.