Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENAT ODLUČUJE
Povratak na članak

Počeo proces opoziva, Trumpa će spasiti republikanska većina

Donald Trump tek treba doznati kako će proći u Senatu, no u anketi CNN-a većina Amerikanaca izrazila je želju da Trump bude opozvan

Komentari 8

DU
Deleted user
00:03 22.01.2020.

po anketi cnn-a sto zapravo sve govori( o tom bi se mogla knjiga napisati) ali po mojoj anketi ovaj impeachment je jedini u povijesti koji je podijelio ameriku strogo po partijskim linijama,jedini ikad, sto znaci da danas jedna cijela partija laze(bez obzira koja), zar to nikog ne zanima?

VL
OO
oo8787
10:45 22.01.2020.

Puna podrška Donaldu Trumpu u borbi protiv duboke države!!

VL
ST
Stipan
07:57 22.01.2020.

USA demokrati su bolesni. Klintonofobija!

VL
HO
homophob
01:21 22.01.2020.

Ako bi drugarica Marina Serić bila dobra pa sa turskog prevela za nas nedovoljno "obrazovane" koliki je to broj "bulumenta" sest ili sedam?

VL
DU
Deleted user
23:23 21.01.2020.

a sta kazes na jednu partiju, po mom to je buducnost a opozicija bi bila unutar partije sto se nazalost nije dogodilo ( a moglo se je) dok sam ja zivio u jednopartijskom sistemu, danasnje partije su uglavnom o same sebi i u tom pravcu rade, nikako na boljitku naroda, zaboravio sam reci da za takvo uredjenje treba imati dovoljno postenih ljudi sto je isto tako u danasnje vrijeme jako tesko ili nemoguce

VL
DU
Deleted user
19:51 21.01.2020.

Kao i nama tim Amerikancima treba pod hitno prava treća opcija.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.