Počeo je snimati ponudu restorana, a sad ga slušaju tisuće. Jedan od najgledanijih gurmana: 'Objavili smo i popis preporuka'
Budući da je istinska objektivnost ključ uspjeha, Miroslav Mirković ističe kako mu je iskrenost jedna od najvažnijih vrijednosti u radu. „Nekada nas pokušaju očarati najboljim stolom ili ponudama dodatnih jela, ali recenzija mora ostati objektivna. Ljudi nam vjeruju upravo zbog toga. Kada bismo se prodali, izgubili bismo vjerodostojnost“, naglašava.
Komentari 3
Samo dajte, najdeblja nacija u Europi....kardiolozi imaju pune ruke posla
Gurman a nema veze sa strukom. Ostavi jelo po 20minuta vani pa probava... Zive gluposti. Gurman jede na parkingu meso koje stoji 20minuta. Hahhahaha
Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.
niks autohtono, 90% vrimena provode u "komšiluk"