Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U NOĆNOM KLUBU

FOTO Počelo suđenje za ubojstvo Tomislava Sablje: Knego tražio isključenje javnosti, sud odbio

Zagreb: Počelo suđenje zbog ubojstva Tomislava Sablje
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/9
18.12.2023.
u 10:33

Sud je prijedlog odbio uz obrazloženje da zakon točno propisuje kada se javnost isključuje s rasprave, a ovdje takvih zakonskih pretpostavki nema

- Nismo krivi! - kazali su Kristijan Knego i Dorjan Mraković kojima je na zagrebačkom Županijskom sudu počelo suđenje za ubojstvo Tomislava Sablje. Sabljo je ubijen u travnju u zagrebačkom noćnom klubu Ritz a u trenutku ubojstva je bio USKOK-ov optuženik u akciji Tebra. Prema optužnici ubio ga je Kristijan Knego, voditelj zaštitarske službe. Mraković se tereti za pomaganje u ubojstvu.

Knegina obrana je prije početka postupka tražila isključene javnosti zbog zaštite privatnosti njegove obitelji, čemu se tužiteljstvo usprotivilo. Sud je prijedlog odbio uz obrazloženje da zakon točno propisuje kada se javnost isključuje s rasprave, a ovdje takvih zakonskih pretpostavki nema.

Zagreb: Počelo suđenje zbog ubojstva Tomislava Sablje
1/9

Tužiteljstvo je predložilo da se dokazi u spisu pročitaju s čime su se obrane složile. 

POVEZANI ČLANCI:

>> VIDEO Tko je Tomislav Sabljo, ubijen u noćnom klubu: Zadnjih je godina više bio u Remetincu nego van njega

Ključne riječi

Komentara 1

HO
Home84
17:33 09.01.2024.

T.S nije bio problem nikome,jednostavan momak. A njegovi krvnici su ga ubili na najpodmukliji način. A to nije bila samo odbrana nego čisti Atentat-Likvidacija.! Plaćeno Ubojstvo sa ditmrektnom namjerom.! A sud ako je imalo pravedan će krvnicima dat maksimalne kazne od po 30-40 godina jer je ovo bila likvidacija u kojoj je moglo stradati još nevinih ljudi.! Tomislave Sabljo Počivaj u miru Božijem.! Prijatelj iz Dubrave.!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije