Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIH
Povratak na članak

Počelo suđenje prvom islamistu koji je izručen nakon sloma IS-a

Državno odvjetništvo BiH navodi da je Ibro Ćufurović kao 19-godišnji mladić u proljeće 2014. godine otputovao u Tursku otkuda je ušao u Siriju preko ilegalnog graničnog prijelaza i pridružio se borcima Islamske države.

Komentari 3

Avatar Matteo1200
Matteo1200
14:59 27.08.2019.

Ovo suđenje je najobičnija farsa a islamisti i poturice koji trenutno vode susjednu ˝državu˝bi najradije odlikovali tog lika za posebne zasluge u promicanju ˝vjere mira˝jedino im je Dodik kost u grlu koje će se teško riješiti -daleko im kuća svima skupa

VL
Martina_štefančić
19:19 27.08.2019.

Po broju boraca na stani Isila u odnosu na broj stanovnika Bosnjaci su najradikalnija nacija , a pitanje je vremena kad ce se okrenit protiv Hrvatske , Hrvate u Bih su nadglasali i preuzeli federaciju na sve strane se grade Islamski centri financirani od muslimanskih zemalja odakle su dosli i vjerski vode, zenama se placa da zamotane hodaju i da na taj nacin pokazu da su preuzeli zemlju

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.