Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
diljem rh

Počele su redovite letačke aktivnosti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
1/3
01.07.2019.
u 12:41

Letovi će se izvoditi na području kontinentalne i istočne Hrvatske na visini iznad 10.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera

U sklopu planiranih zadaća Hrvatskog ratnog zrakoplovstva Eskadrila borbenih aviona iz sastava 91. zrakoplovne baze provodit će od 1. do 5. srpnja 2019. od 10 do 14 sati redovite letačke aktivnosti tijekom kojih je moguće probijanje zvučnog zida.

Letovi će se izvoditi na području kontinentalne i istočne Hrvatske na visini iznad 10.000 metara, uz pridržavanje svih sigurnosnih mjera.

Ključne riječi

Komentara 1

DJ
djemsbremz
14:02 01.07.2019.

Eskadrila ?? 1,5 zrakoplov

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije