Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Pobjegao dvojici policajaca dok su ga vodili u pritvor

policija
Arhivska fotografija
31.10.2010.
u 13:51

Nisu ga vezali, pa im je na putu do policijskog vozila "kidnuo".

 Očito vrlo spretni i snalažljivi Josip D. (24) pobjegao je dvojici policajaca koji su ga nakon saslušanja kod istražnog suca Županijskog suda provodili u pritvor.

Nisu ga vezali, pa im je na putu do policijskog vozila "kidnuo". Nisu ga pronašli, pa je za njim raspisana tjeralica.

Josip D. poznat je otprije policiji. Bio je prijavljivan zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda, nasilničkog ponašanja i oštećenja i uništenja tuđe stvari.

Josip je istražnom sucu jučer bio priveden zbog kaznenog djela, pokušaja nanošenja teške tjelesne ozljede 27-godišnjem Špiru V. s kojim se sukobio u Solinu u noći sa petka na subotu. Opijali su se cijelu noć u Špirovoj obiteljskoj kući i veselo druženje završili svađom u kojoj je Josip u jednom trenutku Špira uboo nožem u nogu. Na sreću, samo ga je lakše ozlijedio. Pomoć mu je pružena u splitskoj bolnici. Pušten je na kućnu njegu.

U slučaj "nestašnog" Josipa umiješali su se i djelatnici Odjela za zakonitost postupanja koji će najvjerojatnije dvojicu "neopreznih" policajaca zbog neadekvatnog postupanja prema osobi koja im je uspjela vješto pobjeći, kazniti.

Komentara 18

UT
utatica
18:48 31.10.2010.

hahaha, policajci, danas su zasutavili promet na Miroševac na samom raskršću ali na samom početku raksršća umejsto na sjevernoj strani, tj, u ulici kojva vodi na Miroševec pa su se vozači umjesto da skrenu lijevo ili desno morali okretati i vračati, kad smo to vidjeli nismo mogli vjerovati.

AN
antonio2305
14:08 31.10.2010.

haha

Avatar ludi kekec
ludi kekec
23:49 31.10.2010.

BRAVO za našu miliciju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije