Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Referendum o braku
Povratak na članak

Pobjeda šutljive, poraz grlate Hrvatske – a ne mijenja se ništa

Mogući veliki i tragični povratak u mračnu totalitarnu prošlost – staljinističku, nacističku, ustašku, četničku, ne može imati nikakve veze s tradicionalnom ustavnom ili zakonskom definicijom braka već s ekonomskom i socijalnom zbiljom.

Komentari 83

RE
@ revenge
08:29 02.12.2013.

Pobjeda šutljive Hrvatske koja je pokazala trenutnoj slučajnoj antihrvatskoj vladi što ih čeka.. Pozdravite onog Zelića iz Gonga Pokazao je Hrvatskoj tko je u stvari. I čiji je igrač

VL
RE
@ revenge
08:31 02.12.2013.

"Moralna vertikala " u liku Severine je mnogo pomogla neodlučnima kako glasati Pored nje Vesna Pusić . Hvala vam

VL
HU
HUM321321
08:33 02.12.2013.

pa vecernji gdje ste vi bili ovih zadnjih nekolilo dana,nesumnjam u iskrenost autora ovoga teksta ali iskreno sumnjam u iskrenost uprave vecernjaka

VL
Avatar ante_djakovo
ante_djakovo
08:29 02.12.2013.

Naprotiv,dr,Letica,netko je konacno morao reci komunistickoj falangi u medijima i JRT-u s Prisavlja da hrvatski narod nije slijep,a jos manje da ce dozvoliti da mu medijski podrepasi aktualne vlasti kroje sudbinu.

VL
SO
Somelier
08:32 02.12.2013.

Nitko ne piše o tome koliko je vlada izgubila na tome što se je stavila na jednu stranu, praktično protiv "večine". Što je naj gore, nastupalo se je sa mržnjom i nebih sada nabrajao kakovim sve izrazima zastrašivanja. I tu su tajne službe zakazale jer ih nisu opomenule i upozorile da će se još viće udaljiti od naroda.

VL
Avatar jebb
jebb
08:45 02.12.2013.

Naslov bi trebao biti "Pobjeda šutljive vecine, poraz grlate Hrvatske manjine". A nisam siguran da se bas nista nece promijeniti. Ovaj referendum je samo uvertira za parlamentarne izbore, i rezultat ce biti slican.

VL
PO
popovicdino
08:40 02.12.2013.

nisam mogao vjerovati kolika je pristranost nekiih medija u Hrvatskoj, sad bar znamo kome se vjerovati može, a koga treba izbjegavati od tih "medija"

VL
ZW
zweistein
08:33 02.12.2013.

sdp, sdss,hns,ids, hsu, potpomognuti josipovićem, "ujedinjenim medijima", nevladinim - provladinim udrugama ušićarili su 400 000 glasova. 600 000 ljudi koji su im dali glas na prošlim izborima s gnušanjem su odbili formu kojom su se služili na ovom referendumu. pametnomtnom dosta, ali ne i sdp-u, sdss-u,hns-u.....

VL
MR
MrkiMedo
08:40 02.12.2013.

Dobar clanak. Ali mislim da je potrebno reci, da je ova Kuku(riku)-Vlada homogenizirala (mnogi ce reci i kupila) sve ove udruge koje zive na drzavnim jaslama, a gotovo bez iznime su bile "protiv". Vjerujem da ce te udruge u slijedecemem razdoblju dobiti jos vise sredstava od Vlade. Za ocekivati je da ce ih Vlada i ubuduce na taj nacin koristiti za svoje ciljeve, pa cak i za dobivanje slijedecih izbora. A platiti cemo svi mi zajedno.

VL
RT
Rollo.Tomasi
08:41 02.12.2013.

Je li to konačno jedan realan i afirmativan članak na ovu temu u našim medijima? Konačno! Bravo!

VL
ST
stefj
08:37 02.12.2013.

Hm, stavljanje braka u ustav nikako ne može biti povratak u staljinističku, komunističku prošlost, pa niti nacističku prošlost, jer su to totalitarni režimi koji su namjerno degradirali i relativizirali brak. Naročito komunizam gdje je samo kolektiv bio važan, a brak je zapravo smetao. Ako je za kolektiv (partiju) bilo korisno poslati supruga na Triglav, a suprugu kod Vardara, onda je brak bio samo velika smetnja.

VL
ST
stefj
08:53 02.12.2013.

Što se tiče medija, zabrane pristupa neobjektivnim medijima, te bojkota nekih (pod izlikom solidariziranja), zapravo je to izgledalo poprilično jadno. I HTV i JL i neki drugi mediji otvoreno su podržali jednu stranu, te izrazito agresivno napali drugu stranu koristeći se niskim udarcima, često gorim od govora mržnje raznih aktivista. Zato mi je razumljiva odluka "U ime obitelji" da ih makne, jer nekog normalnog izvještavanja na dan referenduma u tim medijima sigurno ne bi bilo. Nije da to podržavam, ali razumijem. No solidariziranjem sada su i ostali mediji izgledali jadno - kako drugačije nazvati činjenicu da je kompletno praćenje referenduma bilo samo iz DIP-a i iz stožera PROTIV? Sve televizije i mediji su izgledali kao iz doba komunizma, sa stalnim objašnjenjima kako je narod glup, kako ne zna što je dobro i kako će im se zato ubuduće zabraniti ovakve stvari...

VL
Avatar ciril
ciril
08:47 02.12.2013.

Do jucer ste podrzavali grlate a napadali sutljive i danas vec pricate sasvim drugu pricu. Je li to samo zato sto vasi nisu u vecini ili... ili je nekomu doslo iz guz... u glavu?

VL
Avatar tigar 99
tigar 99
08:57 02.12.2013.

SVAKA ČAST na komentaru, ali ste ga trebali objavljivati na naslovnici svaki dan zadnjih 10 dana! Pogotovu o moralnim vetikalama koje nose broševe s brojem nezaposlenih, a sada kad je broj prešao 350 tisuća ništa, pa o ostalim našim viđenijimjim građanima s estrade i sporta i td, kojima mi plačamo čak i zdravstveno osiguranje, jer od svojih honorara nisu to u stanju učiniti! O raznim Zampovcima i mogao bih još nabrajati...

VL
HO
homofob
08:34 02.12.2013.

Znaci grijesan je onaj koji na prsa ne stavi guju klevetnicku?!

VL
NO
novahrvatska
09:01 02.12.2013.

Potpuno podržavam gđu Markić u odbijanju akreditacije za neprijateljske medije koji su neprekidno pljuvali po narodnoj inicijativi i udruzi "U ime obitelji" i nekritički davali ogroman prostor propederskim djelatnicima i njihovim stavovima! Što se GONG-a tiče, maska je napokon pala ako ju je uopće ikada i bilo!

VL
MI
mirko0410
09:01 02.12.2013.

maske su konačno pale, sad je valjda svima jasno tko nas vodi, kakvi su mediji a mi nazadni ili kako bi rekle pusička i opančička bi možda ipa trebali biti malo glasniji a ne se skrivati i povlačiti pred osvještenima, čuvajmo tradicionalne vrijednosti ovoh naroda

VL
PR
promag
09:25 02.12.2013.

Još jedno pitanje - od gđe Markić se tražilo da plati troškove referenduma ukoliko referendum ne uspije. S obzirom da je referendum uspio - hoće li "Građani glasaju protiv" podijeliti s Pusićkom i Milanovićem trošak referenduma budući su ga onii izazvali svojim idejama i stavovima?

VL
Avatar @veNLO
@veNLO
10:36 02.12.2013.

Jučer je doista bio praznik demokracije, kao što je to i svaki referendum. Također je jučer bio i sumrak medijske,virtualne Hrvatske. Izvještavanja svih tv kuća iz tzv,stožera Protiv je bilo pretužno, negledljivo. Toliki medijski prostor vjerojatno za života neće dobitiiti gđa katolkinja (kako sama sebe naziva) Škrabalo, kao što je to jučer. Ni po čemu bitna osoba, na plaći u GONG-u, jučer je zapravo zarađivala dnevnicu! Na istoj strani se našao i kompletan politički vrh. Zajedno s udrugama koje financiraju porezni obveznici. Tako udružena manjina Hrvatske je htjela nasilno mijenjati vrijednosni sustav u društvu pri čemu im je neprijatelj bio - narod! Također, u proteklih mjesec dana je politički vrh u zajednici s virtualnom,medijskom Hrvatskom provodio eksperiment/pokušaj mijenjanja stavova većine agresivnom propagandom, uskratom bitnih informacija, iznošenjima laži, manipulacija, montaža - koji bjelodano nije uspio. Hrvatski narod se pokazao kao tvrd orah. Ni smo mi ni za što opstali ovdje toliko stoljeća!

VL
Avatar Kristijan Krkač
Kristijan Krkač
09:03 02.12.2013.

POBJEDI NE TREBA MEDIJ, POBJEDA JE MEDIJ! Ko je više zgubil od odbijanja medija od strane "U ime obitelji", pokret ili mediji? Pa pokret je pobedil i ne trebaju im mediji, pobjeda je njihov medij, oni trebaju medijima da bi bi im povećali gledanost! Ne žale se mediji na dokidanje slobode, nego na gubitak zarade. He he he he! Možda je ovo jedina dobra praksa koja se, pa čak i ako se dogodila greškom, da tak velim "NARAVNO ZAČELA" u hrvata. Naime, pobjednicima ne trebaju mediji, medijima trebaju pobjednici. Mediji trebaju plaćati pobjednicima ulaznicu u pobjednički stožer, a ne obrnuto. Napokon da se stvari postave na zdrave noge.

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.