Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Pobjeda Hrvatske 
pobjeda je svih autsajdera i sanjara

Postignutim srebrom u Rusiji Hrvatska je postala inspiracija cijelom svijetu, što je lako posvjedočiti čitanjem stranih medija (čak i britanskih!), izjava, podjela, članaka, statusa i objava na svim društvenim mrežama.

Komentari 7

LI
lighthouse
08:43 19.07.2018.

Ova priča o autsajderu baš ne pije vodu....pa pogledajte samo imena igrača i gdje igraju.

VL
Avatar nekineki
nekineki
10:54 19.07.2018.

daj ostavi se piskaranja...

VL
DR
Drass79
10:11 19.07.2018.

Danas priča završava...dobrodošli natrag u državu u kojoj Ivo Sanader danas ne može pratiti raspravu duže od 2 sata jer je iscrpljen bolešću ali sutra može provesti 12 sati u avionu, fan zoni i na stadionu, a u tome ga brani istaknuti član HNS/HDZa. Kakvi autsajderi, kakvi bakrači, ekipa u kojoj igraju prvotimci najboljih svjetskih klubova ne može bit autsajder. Ovo je iznimka iz pravila...nula smo kao nacija, ništa iz ovog nećemo naučiti

VL
SM
sloboda_mislima
11:18 19.07.2018.

Pobjeda Hrvatske? trebao bi joj netko javiti da smo izgubili u finalu. Pobjednički mentalitet ne trpi "srebro zlatnog sjaja", to za pobjednike nije pobjeda. Tipično razmišljanje navijača koji jednom u 4 godine ovlaš prati nogomet pa se smatra kompetentnim za baljezganje. Ovo je bez sumnje veliki uspjeh Hrvatske, no imali smo priliku ispisati svjetsku povijest. Ali nismo. Srebro je fantastično, no nije zlato, izgubili smo priliku života u finalu. Svatko tko prati nogomet zna da nismo ništa pobijedili i da povijest pamti samo pobjednike. A ovakve vikend-navijačice do sutra će nogomet zaboraviti. WC 2018 patrioti.

VL
Avatar PravaHrvatina
PravaHrvatina
09:05 19.07.2018.

Poraz u finalu Hrvatske 
pobjeda za Svjetskog prvaka Francusku i poruka svih autsajderima i sanjarima sa Balkana i vanka zabačenog da nesmiješ bajke sanjati i mitove ganjati dok ne podignes pehar za šampione.

VL
DI
Diesel
09:06 19.07.2018.

Pobjeda Hrvata je pobjeda zbog samo jedne stvari, a to je da su konacno Modric i Rakitic proradili zajedno. Na njih se navezao Brozovic i to je to. Nista drugo se nije dogodilo. Ne kazem da to nije malo, ali nikakav Dalic ili bilo sto drugo nije uticalo na uspjeh osim toga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.