Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Asma al-Assad
Povratak na članak

Pobijedila je rak i sad je vide kao buduću vladaricu Sirije

Prva dama Sirije rođena je Londončanka i dobivala je brojne ponude za azil, samo da ostavi supruga. Da ga je ostavila, Bashar al-Assad vjerojatno bi pao, no ostala je uz njega

Komentari 9

DU
Deleted user
04:47 13.08.2020.

Najprije bih jednu malu ispravku napisao. Nije zapadni krščanski svijet želio srušiti Assada, već neke vlade i "poslušni psići" Isto tako ih ne mogu nazvati ni krščanskim, jer mi se gade. Ja osobno nisam nikada navijao za rezače glava. Nitii ikoga znam iz moje okoline tko je to podržavao. Nije mi poznato u kojoj drugoj muslimanskoj državi krščani imaju (ili su imali do ovog sukoba) donekle dostojanstven život, bez straha od odlazaka u crkve pa sve do svakodnevnog života. Možda bih tu ubrojio Iran. Uglavnom, koliko god se to nekima ne sviđalo, ostanak Assada je jako dobra stvar za puno stvari u Siriji ali i u regiji.

VL
Avatar TheJack
TheJack
00:55 13.08.2020.

Tko li se ono prvi zatrcao, od svih psica, lupati sankcije?

VL
NO
NoviCovjek
02:36 13.08.2020.

Eto ga na.. sad se izbjeglice mogu vratiti doma

VL
LA
lamborgini
09:46 13.08.2020.

Supruga se zove Asma Al Assad ,a sin se zove Bronhitis Al Assad

VL
RA
ravni1
04:07 13.08.2020.

Vecernji stiti pisca i obitelj protiv bilo kakvog kriticnog komentara

VL
Avatar Kokodrilo
Kokodrilo
07:12 13.08.2020.

E moj Hassan, vec na drugom pasusu ove guzobolje ti je ponestalo farbe za muljat polupismene.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.