Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREVEZLI JE BRODOM

Po jakom nevremenu prevezena trudnica s Hvara u Split

Foto: MMPI
1/2
28.12.2020.
u 21:21

U akciju hitnoga medicinskog prijevoza trudnice službenici splitske Kapetanije isplovili su spasilačkim brodom 'Pojišan' koji je u akciju angažiran iz Palmižane prema luci Vira, na otoku Hvaru, gdje je dogovoren ukrcaj trudnice i liječničke pratnje

Službenici splitske Lučke kapetanije u ponedjeljak su, po jakom nevremenu, prevezli trudnicu s otoka Hvara u Gradsku luku Split odakle su je djelatnici Hitne medicinske pomoći otpremili u splitski KBC, izvijestilo je Ministarstvo mora, prometa  i infrastrukture.

U akciju hitnoga medicinskog prijevoza trudnice službenici splitske Kapetanije isplovili su spasilačkim brodom 'Pojišan' koji je u akciju angažiran iz Palmižane prema luci Vira, na otoku Hvaru, gdje je dogovoren ukrcaj trudnice i liječničke pratnje.

U splitsku gradsku luku  brod 'Pojišan' pristao je u 17.23 sata, kada su trudnicu preuzeli djelatnici Hitne medicinske pomoći Split, a akcija je uspješno okončana, priopćeno je iz Ministarstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije