Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEVRIJEME

FOTO Olujno jugo diljem Dalmacije stvorilo kaos: Uništene plaže, iščupana stabla...

Foto: Pixsell
1/16
28.12.2020.
u 17:49

DHMZ izdao je crveno upozorenje za područje Kvarnera i Dalmacije te narančasto upozorenje za područje Istre.

Olujno jugo praćeno kišom u potpunosti je uništilo dubrovačku plažu ispred poznatog Hotela President. 

1/7

Znatna materijalna šteta zbog južnog vjetra zabilježena je i u Zadru gdje su vatrogasci izašli na više intervencija zbog oštećenih automobila i iščupanih stabala. 

1/9

Podsjetimo, DHMZ izdao je crveno upozorenje za područje Kvarnera i Dalmacije te narančasto upozorenje za područje Istre.

"Budite spremni na poremećaje, oštećenja konstrukcija i rizik od ozljeda zbog iščupanih stabala, polomljenih grana te letećih krhotina. Moguć je prekid prometa i prekid opskrbe električnom energijom", upozorili su.

Jugo stvara sve veće valove te su brojne trajektne, katamaranske i brodske linije u prekidu. HAK je 13 sati javio kako su prekidu:

trajektne linije: Porozina-Brestova, Lopar-Valbiska, Zadar-Brbinj, Šibenik-Kaprije-Žirje, Split-Vela Luka-Ubli, Sumartin-Makarska, Sućuraj-Drvenik, Split-Vis, Soline-Drvenik M.-Drvenik V ., Sobra-Prapratno i Dubrovnik-Lopud-Suđurađ

katamaranske linije: Dubrovnik-Šipanska Luka-Sobra, Korčula-Hvar-Split, Split-Bol-Ubli, Split-Hvar-Vela Luka-Ubli , Milna-Rogač-Split, Split-Vis, Split-Bol-Jelsa, Šibenik-Kaprije-Žirje, Zadar-Premuda-Silba-Olib, Zadar-Rivanj-Sestrunj-Zverinac- Božava-Brbinj, Rijeka-Rab-Novalja i Mali Lošinj-Cres-Rijeka

brodske linije: Mali Lošinj-Unije-Susak, Zadar-Preko, Zadar-Sali-Zaglav-Zadar , Vrgada-Pakoštane-Biograd .

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Mihica
Mihica
19:13 28.12.2020.

Bog vas kažnjava. I još će jače bog da vas udari.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije