Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uhićen naoružani diler

Po drogu dolazili na prednja, a izlazili na zadnja vrata: U kući pronađeno 40.000 eura

Diler priveden u istražni zatvor u Zadru
Foto: PIXSELL/PIXSELL
1/7
12.09.2019.
u 15:11

Neslužbeno se pak iz policijskih izvora doznaje da policajci  privedenog 48-godišnjaka smatraju za istaknutog preprodavača kokaina koji u jednom zadarskom kvartu živi u svojevrsnoj haciendi pod nadzorom videokamera.

Policijski službenici Odjela kriminaliteta droga Službe kriminalističke policije Policijske uprave zadarske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom,  kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Naime, jučer u jutarnjim satima u Zadru, na Obala kneza Branimira policijski službenici su  zaustavili osobno vozilo zadarskih registarskih oznaka kojim je upravljao 48-godišnjak, a koji je reagirao pozitivno na test za droge.

Nadalje, u sklopu kriminalističkog istraživanja jučer je na zadarskom području obavljena pretraga doma i drugih prostorija koje isti koristi, a kojom prilikom je pronađeno 59,6 grama kokaina pakirano u više pojedinačnih paketića,  manja količina marihuane, 119,2 grama bijele praškaste tvari nepoznatog kemijskog sastava tzv. punila namijenjenog povećanju mase droge, dvije digitalne vage za precizno mjerenje droge, pribor za pakiranje droge, novčani iznos od 39.500,00 eura za koji se sumnja da je pribavljen preprodajom droge kao i dva pištolja s pripadajućim streljivom koje je nezakonito posjedovao. 

Ovo je istakla Ivana Grbin glasnogovornica PU Zadarske i dodala da je uz kaznenu prijavu zbog neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, 48-godišnjak danas predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave  zadarske, kao i da je pored navedenog, protiv njega podnesen i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o nabavi i posjedovanju oružja građana. Neslužbeno se pak iz policijskih izvora doznaje da policajci  privedenog 48-godišnjaka smatraju za istaknutog preprodavača kokaina koji u jednom zadarskom kvartu živi u svojevrsnoj haciendi pod nadzorom videokamera.

- Imovina mu je vrijedna više od milijun eura i podnijet ćemo i prijavu poreznoj upravi da provjeri porijeklo imovine. Ovaj 48-godišnjak M. B. je zapravo N. P., roditelji su mu u Srbiji, bivša žena i dvoje djece u Italiji, a gdje je i on bio i osuđen zbog teških krađa i pljački. Odležao je u Italiji više godina, zadnju godinu u Lepoglavi. U Zadru je od prije 7-8 godina. Matteo je zaustavljen s vozilom testiran i bio pozitivan na koku, a supruga kući zaključana nije htjela otvoriti vrata pa je policija provalila. Poslovao je na način da su kupci droge zvonili te bi ulazili u dvorište, a vrata se zatvarala te bi izlazili na druga vrata.... - istakao je naš policijski izvor.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije