Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četiri osobe uhićene

Kod Vinkovaca otkriven laboratorij za uzgoj marihuane, u Vukovaru pronađena hrpa droge

Foto: PU vukovarsko-srijemska
1/5
10.09.2019.
u 11:52

UVukovaru je pronađeno oko 200 grama marihuane, 17 grama speeda, 1 gram hašiša, 1009 komada tableta ecstasy i tri digitalne vage.

U PU Vukovarsko – srijemskoj nastavljaju s kontinuiranim radom s ciljem suzbijanja preprodaje droga na širem vukovarskom i vinkovačkom području. Iz policije su izvijestili kako su obavljenim pretragama stanova u Vukovaru pronađeno je oko 200 grama marihuane, 17 grama speeda, 1 gram hašiša, 1009 komada tableta ecstasy i tri digitalne vage.

Navode i kako su u pretrazi obiteljske kuće u Vođincima, sela nedaleko od Vinkovaca, pronašli i laboratorij za uzgoj marihuane koji se sastojao od improviziranog šatora, ventilacijskog sustava, prigušnice za svjetlo, sustava za navodnjavanje. Tom prilikom pronađeno je i više litara tekućine za prihranu biljaka te oko 70 grama marihuane.

Četiri su osobe uhićene i predane pritvorskom nadzorniku, uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Inače, Vukovarsko – srijemska županija nalazi se na krijumčarskoj ruti koja spaja zemlje zapadne Europe s istokom.

>> Video: Droga sakrivena u kamionu hladnjači 

Komentara 1

JA
Jagoda
12:26 10.09.2019.

"Laboratorij za uzoj marihuane"? .... šta fali tegli?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije