Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plovio s prijateljima

Ronioci obustavili potragu za nestalim muškarcem u Savi, raspisat će tjeralicu

Potraga za nestalim u Savi
Foto: Ivica Galović/Pixsell
1/10
13.08.2018.
u 14:23

Spasioci su pretražili cijelo sumnjivo područje te će sada raspisati tjeralicu za nestalom osobom

Potraga za Stjepanom Čelićem (57) iz Gundinaca, koji je u nedjelju oko 14 sati ispao iz čamca u rijeku Savu kod Slavonskog Šamca, prekinuta je u ponedjeljak oko 12.30 sati.

Naime, spasioci su pretražili cijelo sumnjivo područje te će sada raspisati tjeralicu za nestalom osobom. Čelić je s četvoricom prijatelja plovio čamcem u blizini ušća rijeke Bosne u Savu, gdje se čamac prevrnuo i od tada mu se gubi svaki trag. Ostali su isplivali na obalu i tako se spasili od utapanja.

Prema pričanju mještana, Čelić je na Savi u Slavonskom Šamcu u blizini separacije šljunka imao ribarsku kolibu u kojoj je provodio ljetne dane baveći se ribolovom. Bio je hrvatski branitelj. Opisuju ga kao dobrog čovjeka koji je uvijek bio spreman pomoći.

– Došao sam ovdje kada su oni već izašli iz vode. Bili su tu i drugi poznanici, ukupno dvadesetak. Svi smo još uvijek u šoku zbog ovog nemilog događaja. Stjepan je dane i noći provodio na rijeci, ali nije bio plivač. Zato mi je malo čudno kako se uopće našao u čamcu, s obzirom da se bojao vode i pecao je samo s obale. Volio je Savu koja ga je, eto, na kraju uzela k sebi - rekao je Franjo Kobaš, prijatelj nestalog.

U potrazi za nesretnim muškarcem sudjelovali su pripadnici PU Brodsko-posavske, HGSS-a i ronioci Jedinice specijalne policije iz Osijeka.

U dva dana pretražili su velik prostor korita rijeke Save (25 x po 300 metara), koja je na tom području nevjerojatno snažna, brza i puna virova. S obzirom na protok vremena i brzog riječnog toka, tijelo se vjerojatno ne nalazi na tom području.

Ključne riječi

Komentara 3

NI
nikac
18:07 13.08.2018.

Tri pisem jednog pamtim.

DU
Deleted user
20:03 13.08.2018.

Raspisali tjeralicu za nestalim....Jeli bio kriminalac,ili sta? Oh Boze dragi sta sve moras podnijeti, pa i ovo piskaralo VL-a.

SA
sanplavuj
10:13 16.08.2018.

triput mjerim jednom pisem

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije