Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neredi u New Yorku

VIDEO Pljačkaši se autom zaletjeli u policajca, završio u bolnici s ozljedama noge

pljačkaši
Foto: Screenshot
1/4
02.06.2020.
u 20:57

Do pljačke je došlo tijekom nereda i prosvjeda diljem New Yorka zbog ubojstva Georgea Floyda prošloga tjedna

Policajac njujorške policije ozlijeđen je nakon što su ga automobilom udarili pljačkaši koji su netom prije toga opljačkali radnju za popravljanje mobilinih telefona na Manhattanu.

Na snimci koju su snimile nadzorne kamere vidi se kako grupa od sedam pljačkaša bježi po Petoj aveniji i 8. ulici u Greenwich Villageu oko 3.30 sati ujutro noseći u rukama stvari koje su ukrali iz obližnjeg lokala.

Neki su potom 'uskočili' u crveni Ford Explorer koji ih je čekao na ulici. Kombi njujorške policije potom im prilazi, a policajac izlazi iz njega i pokušava priči automobilu s pljačkašima, no oni su dali po gasu i udarili policajca te ga jedno vrijeme vozili na haubi svog automobila.

Pljačkaši su potom pobjegli, a policajac je hospitaliziran s ozljedama na nogama.

Policija još istražuje slučaj te nitko nije uhićen. Do pljačke je došlo tijekom nereda i prosvjeda diljem New Yorka zbog ubojstva Georgea Floyda prošloga tjedna.

Ključne riječi

Komentara 3

HA
Hanok
00:00 03.06.2020.

Imali su pravo prosvjedati, medutim kao i 1991 u Los Angelosu, stvari su otišli u nered i sada je gotovo. Policija če raditi represiju 100 posto više nego do sada, a svi znamo da policija u SAD-u je brutalna.

RU
rugger
08:26 03.06.2020.

Vidi se kak ovi fellas u NY suosjecaju za decka iz Minneapolis?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije