Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sude mu za ubojstvo policajca, pet pokušaja ubojstva, razbojstvo...

Pljačka banke: K. Dužnović u petak na optuženičkoj klupi

duznovic
Boris Ščitar
01.10.2009.
u 18:47

Zanimljivo je da će Kazmiru Dužnoviću suđenje početi baš u tjednu kada hrvatska policija slavi svoj dan i dan svog zaštitnika svetog Mihovila.

Kazmir Dužnović (28), optužen za krvavu pljačku Raiffeisen banke u Sesvetama u svibnju ove godine u kojoj je ubijen mladi policajac Ivan Grbavac, dok su petorica njegovih kolega teže ranjena, sutra će sjesti na optuženičku klupu zagrebačkoga Županijskog suda.

Ondje će mu pred vijećem suca Vladimira Vinje početi suđenje za niz kaznenih djela - ubojstvo policajca, pet pokušaja ubojstva policajca, pokušaj razbojstva, općeopasnu radnju te nedopušteno držanje oružja.

Zanimljivo je da će Dužnoviću suđenje početi baš u tjednu kada hrvatska policija slavi svoj dan i dan svog zaštitnika svetog Mihovila.

Tim povodom, policajci koji su preživjeli krvavi Dužnovićev pohod - Jadranko Certin, koji je bio najteže ranjen i samim je čudom preživio, Boško Ćenan, Goran Blažević, Milovan Dakić i Kristijan Novosel - ovih su dana odlikovani zbog hrabrosti.

 

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
11:40 02.10.2009.

Ima sreće, jer nigdje na svijetu se ubojice policajaca ne privode. A i stigli su plavci prvi do njega, da je došao ATJ, ne bi bilo potrebe za sudskom trakavicom.

BO
bohtar
23:36 01.10.2009.

Žao mi mladog momka koji je pogimuo i negovih kolega koji su bili ranjeni.Znam nema smrtne,potrebno bi je uvest za takve bosove ili gamad.Radio sam taj posao ne u hrvatskoj znam kako je kad ti kolega izgubi život.

ID
in_da_banana
20:28 01.10.2009.

ovaj naslov je trebao glasiti \"Reforma banke...\" pljačkaju nas reformama,privatizacijama...,a sad su ovog poduzetnika zmaltretirali....nikad nećemo naprijed kad se ovako guši malo i srednje poduzetništvo!! di je sad HUP? :)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije