Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sude mu za ubojstvo policajca, pet pokušaja ubojstva, razbojstvo...
Povratak na članak

Pljačka banke: K. Dužnović u petak na optuženičkoj klupi

Zanimljivo je da će Kazmiru Dužnoviću suđenje početi baš u tjednu kada hrvatska policija slavi svoj dan i dan svog zaštitnika svetog Mihovila.

Komentari 4

OB
-obrisani-
11:40 02.10.2009.

Ima sreće, jer nigdje na svijetu se ubojice policajaca ne privode. A i stigli su plavci prvi do njega, da je došao ATJ, ne bi bilo potrebe za sudskom trakavicom.

VL
BO
bohtar
23:36 01.10.2009.

Žao mi mladog momka koji je pogimuo i negovih kolega koji su bili ranjeni.Znam nema smrtne,potrebno bi je uvest za takve bosove ili gamad.Radio sam taj posao ne u hrvatskoj znam kako je kad ti kolega izgubi život.

VL
ID
in_da_banana
20:28 01.10.2009.

ovaj naslov je trebao glasiti \"Reforma banke...\" pljačkaju nas reformama,privatizacijama...,a sad su ovog poduzetnika zmaltretirali....nikad nećemo naprijed kad se ovako guši malo i srednje poduzetništvo!! di je sad HUP? :)))

VL
Avatar sultan46
sultan46
04:36 02.10.2009.

BOHTAR,, koji si posao radio,,kao ovaj na slici,,ili???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.