Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasili se

Plitvički branitelji: Podrška ministru Ćoriću i hrvatskoj Vladi

Plitvička jezera
Srđan Hebar
06.01.2018.
u 19:31

Nadajući se suradnji sa novim ravnateljom Kovačevićem, Koordinacija je uvjerena da uz njegovu podršku može ostvariti ključne ciljeve, a to su zaštititi Nacionalni park od zagađenja i uništenja.

Koordinacija braniteljskih udruga plitvičkog kraja iskazala je u subotu podršku ministru zaštite okoliša Tomislavu Ćoriću i hrvatskoj Vladi nakon imenovanja Tomislava Kovačevića ravnateljem NP Plitvička Jezera te pozvala na očuvanje Plitvica.

Vjerujući u ministrovu izjavu kako je odluku o Kovačevićevu imenovanju donio na prijedlog stručnog povjerenstva, ne možemo ne opetovati kako je krajnje vrijeme da se ovom hrvatskom dragulju dade, možda i posljednja šansa, da ostane zauvijek hrvatski nacionalni interes i „zdjela“ iz koje jedu mnogobrojna usta plitvičkog kraja, priopćila je Koordinacija.

Izuzetno joj je, ističe u priopćenju, stalo do očuvanja prirode i ljepote Plitvica, "želja, cilj i misija" joj je da se mladost zadrži na rodnoj grudi,  a ne da odlazi u svijet "zbog kaubojštine, bahatosti, nebrige tzv. lokalnih moćnika". 

 Nadajući se suradnji sa novim ravnateljom Kovačevićem, Koordinacija je uvjerena da uz njegovu podršku može ostvariti ključne ciljeve, a to su zaštititi Nacionalni park od zagađenja i uništenja. 

 

Komentara 32

PR
prarvat
20:01 06.01.2018.

ovo je pozitivno. milinović je istupio otvoreno govoreći o političkom uhljebništvu, a toga treba biti što manje. neka novi ravnatelj dokaže da je stručan i možda to bude znak za budućnost. idealist sam. možda

DU
Deleted user
21:36 06.01.2018.

milinović mora otići jer ga u lici na mistu šefa ne vidi više ni njegovi ličani ali u ovom slučaju je u pravu

Avatar Čobanković ( mlađi )
Čobanković ( mlađi )
09:06 07.01.2018.

Živjeli Branitelji živio HDZ

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije