Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Županija raspisala natječaj
Povratak na članak

Pleter izgubio posao dostave obroka na potresom pogođenom području

Županija je sada raspisala natječaj za pripremu i dostavu obroka za sljedećih sedam mjeseci, a Pleterova ponuda nije najpovoljnija ni u jednoj grupi.

Komentari 9

DU
Deleted user
14:18 09.02.2022.

Pleter je državna firma otvorena za uhljebljivanje stranačkih kadrova, ne razumijem što ona kao takva ima raditi na tržištu? Naime druge firme koje nude usluge pripreme hrane nemaju generale na direktorskim pozicijama i hrpu drugih nakalemljenih uhljeba te normalno da mogu biti konkurentije na natječaju. Naime Pleter je kilu gaude državi naplaćivao 80kn dok je u dućanu bila 40kn, a Gaudu je kupovao od ZNA SE!

VL
DU
Deleted user
14:32 09.02.2022.

u pleteru 95 zaposlenih je na minimalcu...kuhari kuharice servirke blagajnice cistacice itd

VL
SJ
Samo ja
14:37 09.02.2022.

Slijepa baka ostala zbog peći? Oh pa dajte ime tog što je odlucio tako...

VL
TM
trade_mark
14:27 09.02.2022.

baš mi je drago. nek se morh-ovi uhljebničari prime lopate i idu kopat kanale za infrastrukturu po banovini, a ne se igrat kuharica. rastjerat to sve treba!

VL
UZ
uzdravlje
14:26 09.02.2022.

Gledajuci koliki je pad broja obroka, skoro tri puta, Pleter sa starim brojem obroka ispadne daleko najjeftiniji, bar tako matematika kaze.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.