Naslovnica Vijesti Svijet

Plesni trener osuđen na 7,5 godina zbog bluda nad djevojčicama

On je u zadnje četiri godine na pripremama, natjecanjima i putovanjima 39 puta spolno zlorabio 14 djevojčica mlađih od 15 godina
19. studenoga 2010. u 21:58 4 komentara 4 prikaza
koper

Sud u Kopru osudio je 35-godišnjeg trenera plesno-akrobatske skupine "Flip" Mitju Mehoru na sedam i pol godina zatvora, javljaju slovenski mediji. On je u zadnje četiri godine na pripremama, natjecanjima i putovanjima 39 puta spolno zlorabio 14 djevojčica mlađih od 15 godina. Na izricanju presude Mehora se nije pojavio. Tužiteljstvo je predlagalo 20 godina zatvora.

Mehora je bio u pritvoru od veljače, kad je uhićen nakon anonimne prijave. Prva kaznena prijava bila je zbog 29 nedjela, a kasnije je proširena za još 19 kaznenih djela, ali na suđenju su mu dokazana 39.

SPAR
Alternativa
Šećer i debljina: Kako staviti unos šećera pod kontrolu, a i dalje fino jesti
 • -obrisani-:

  pa možda se zaljubio, kao i ona trenerica rukometa...

 • burgos0308:

  Većina trenera , bavi se tim poslom , ne toliko zbog novaca , već zato, da mogu trtiti ženskice, i to nekažnjeno . Ova tipčina je ulovljena , ali to je samo vrh sante leda ... Trebalo bi sve trenere ... prikaži još! provjeriti na detektoru laži . Uvjeravam vas , da bi većina pala . A onda škopljenje ... Možda bi tek tada treneri uživali .

 • Avatar agramica
  agramica:

  znači sa svaku curicu po pola godine. Sramota FUJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ