Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ne žele 'crnog labuda'

Plenkovićevo ime prvo na HDZ-ovoj listi za Europski parlament?

06.09.2023.
u 19:26

Parlamentarni izbori vjerojatno će biti prije europskih, koji su na rasporedu 9. lipnja

Komentara 44

BA
BartolomejIV
22:22 06.09.2023.

Europski političari dobro znaju tko je Plenković, za mnoge jedan od najboljih za najviša mjesta u EU, a nesumnjivo najveći političar nakon Oca domovine koji je spasio državu od bankrota nakon pošasti komunjara na čelu sa slučajnim šmrkavcem, najgorim premijerom svijeta.

Avatar Bruno
Bruno
22:20 06.09.2023.

Najbolji premijer od 95e, jos barem jedan mandat potreban.

JO
jozakontra
07:09 07.09.2023.

pisete ovo za plenkija otkako se pojavio na ozbiljnoj sceni, gle cuda - iz godine u godinu ste u krivu ali i dalje pokusavate drukat za umrlu partiju crvendaca. jadno i prozirno, piskarala na najnizim granama ikad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije