Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREPUCAVANJA

Plenković uzvratio Milanoviću: Te tlapnje slušamo danima. Tko nema posla, i s jarićima nešto radi

Davor Filipović predao liste za kandidaturu za gradonačelnika Zagreba
Zeljko Lukunic/PIXSELL
29.04.2021.
u 18:09

"Milanović očito mora vratiti dugove onima koji su ga birali, a birali su ga oni koji postoje samo da oslabe poziciju HDZ-a", kaže Plenković

Komentirajući današnje izjave predsjednika Zorana Milanovića, premijer Andrej Plenković poručio je da je politiziranje Hrvatskom vojskom zadnje što bi predsjednik trebao činiti, i to na dan obilježavanja akcije Bljesak.

"Te tlapnje slušamo danima. Kako se kaže, onaj tko nema posla i s jarićima nešto radi", rekao je Plenković, prenosi Dnevnik.hr.

Dodao je da je dogovoren protokol na razini institucija.

Na pitanje kako komentira Milanovićevu izjavu da "nema veće dodvorice" od Milorada Pupovca, Plenković odgovara:

"Milanović očito mora vratiti dugove onima koji su ga birali, a birali su ga oni koji postoje samo da oslabe poziciju HDZ-a. Zato je plan za ove izbore da ojačamo poziciju HDZ-a. A on, zato što je SDP na 15 posto, se ponaša kao da je lider stranke".

Plenković ističe da će se spor oko Okučana riješiti. "Nemamo mi zašto razgovarati, imamo protokol koji je dogovoren još u ponedjeljak i to je to", rekao je.

Pojasnio je i svoju jučerašnju izjavu u Zadru kada je rekao da se Milanovića kao diplomata u Bruxellesu pamti samo po "koloni rabljenih vozila".

"Kad sam ja bio na mandatu, Hrvatska je podnijela zahtjev za članstvo u EU. Kad sam bio u Bruxellesu dobili smo pozitivno mišljenje o početku pregovora. Iza njega u Bruxellesu nije ostalo ništa osim kojeg rabljenog auta", rekao je Plenković.

 

Komentara 114

KI
kizz111
19:11 29.04.2021.

predsjednik je povukao "crtu"

MI
mica1111
18:42 29.04.2021.

Ovakav primitivizam predsjednika države još nismo vidjeli. Neće taj dočekati ni polovicu mandata,pitanje i dali kraj ove godine!

ZZ
zivadin.zivko.kurtovic
18:56 29.04.2021.

Nisam shvatio; što radi s jarićima? Ljevičar i ateist ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije