Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ DRUGOG KRUGA KONZULTACIJA

Plenković u ponedjeljak u podne nosi potpise predsjednici

Plenković, petrov
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/10
07.10.2016.
u 13:54

Andrej Plenković telefonski je razgovarao s hrvatskom predsjednicom Kolindom-Grabar Kitarović i potvrdio je da će u ponedjeljak na Pantovčak donijeti više od 76 potrebnih potpisa.

Nakon što je objavljeno da je postignut dogovor oko formiranja nove hrvatske Vlade, Andrej Plenković telefonski je razgovarao s hrvatskom predsjednicom Kolindom-Grabar Kitarović i potvrdio je da će u ponedjeljak, 10. listopada, na Pantovčak donijeti više od 76 potrebnih potpisa. 

U tom slučaju neće biti potrebno održavanje planiranog drugog kruga konzultacija. Predsjednica očekuje dolazak Plenkovića koji će joj dati potpise na uvid te će mu nakon toga dati mandat za sastavljanje Vlade. 

Dolazak Plenkovića predsjednici planiran je u ponedjeljak točno u podne. Neslužbeno, očekuje se da će Plenković donijeti oko 95 potpisa izabranih zastupnika. 

>> Plenković: Prve 2 godine Petrov će biti predsjednik Sabora. Imat ćemo 90 ili više potpisa. Petrov: Važno je da tri najvažnije funkcije ne pripadaju istoj opciji

>> Reiner: Neizvedivo je da se u petak utvrdi Vlada

Komentara 23

Avatar dusko.besenic.3
dusko.besenic.3
14:12 07.10.2016.

Čekam da vidim jeli Hasanbegović ostao u Vladi, jer ako Orepić ostaje u policiji, Hasanbegović MORA ostati u kulturi! Ako ne bude tako, neka se Plenković nosi sa svojih 90-tak potpisa, jer je time "dreku dao pljusku" !

CR
CROLINDA
14:30 07.10.2016.

pitanje za HDZ i Most - Kada će Hrvatska biti hrvatska - dekomunizirana i detitoizirana

KA
kajinx
14:31 07.10.2016.

Nisu pregovori, nego ucjenjivanje. Šta Petrov ima da može ucjenjivati Plenkovića?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije