Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 127
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OPORAVAK NAKON KORONAKRIZE
Povratak na članak

Plenković spreman za pregovore: Potrebna je politička zrelost, plan za oporavak je najvažniji

Plenković je također rekao da je Hrvatska u proteklom razdoblju završila svoje predsjedanje Vijećem EU, na "najneobičniji način, spriječena višom silom da održi niz sastanaka, ovdje u Bruxellesu, Strasbourgu, Luxembourgu, a najviše u Hrvatskoj".

Komentari 7

CR
crocro
11:51 17.07.2020.

Ove koje si nabrojao, naravno da ne utječu na vladu da radi svoj posao u interesu Hrvatske i njezinih građana. No, da li bi bila stručnija vlada s Bernardićem, Mrak Tarataš, Krešom Beljakom, Marasom, Stazićem i ostalima? Ne mora vlada biti savršena (mislim da niti jedna nije savršena), ali u datom vremenu i okolnostima, današnja vlada nema alternativu. Niti jedna vlada ne bi mogla zaobići korona-krizu i niti jedna vlada ne bi mogla izbjeći posljedice te krize, ali u takvim okolnostima većina građana ima veće povjerenje u sadašnju vladu tj. vladu koju vodi g. Plenković. Pa koga vidiš boljega na mjestu Plekovića. Evo ja ga niti teleskopom ne mogu pronaći u ovome trenutku.

VL
MO
mocca5
12:02 17.07.2020.

Budite realni, svima će vam život postati lakši kada si priznate da Plenković nema zamjenu. Osobu poput njega će biti teško zamijeniti. Već sada je sasvim jasno kako će ostati zapamćen kao osoba od velikog značaja za hrvatsku povijest.

VL
Avatar MateTaraba
MateTaraba
12:04 17.07.2020.

Vidim da je većini čitatelja znanje o zbivanjima u kontekstu Europske Unije na razini druga Bernardića!

VL
A7
A7ibaba
11:44 17.07.2020.

I kakav je plan za oporavak ?

VL
DU
Deleted user
11:38 17.07.2020.

Jel to moguce?? Ljuta desnica i ljuta ljevica jos spavaju, a skoro ce podne!!!! Zagrljeniiii!!!

VL
Avatar PrvoPoljeBijelo
PrvoPoljeBijelo
11:36 17.07.2020.

Strucna vlada sa plenkovicem , kajtazijem, pupovcem, milosevicem, susnjarom i sl. ce nas izvuci iz krize.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.