Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 140
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RADNI POSJET SLOVENIJI
Povratak na članak

Plenković: Politika Hrvatske prema susjedima van EU je da ne gradimo ni ograde ni žice

Na sastanku sa slovenskim premijerom Robertom Golobom je bilo riječi o suradnji dvaju država, a posebice u području energetike, gospodastva te migracija. Razgovaralo se o proširenju LNG terminala na Krku, projekt u kojeg bi se uključila i Slovenija

Komentari 4

DU
Deleted user
16:16 28.03.2023.

Ključ uspjeha u normalizaciji odnosa je što je Slovenija poražena u nizu arbitraža i sporova koje su većinom sami zapodjenuli - HR može mirne duše prihvatiti čak i najviše spornu graničnu arbitražu jer smo na preko 70 % kopnenih točaka dobili što smo i tvrdili. No, to je ogromna pol. sramota za SLO jer su sada u udžbenicima prava kao država koja je "kupovala" arbitražne suce i činila ih pristranim, time je zapravo kompromitirana arbitraža kao takva u povijesti prava. I jasno, kad su shvatili da nemaju više pravnih uporišta - kad ne ide drugačije, onda pošteno...

VL
BA
Barba56
17:24 28.03.2023.

A kod Banskih Dvora je potrebna ograda ?

VL
KR
kronika20
16:26 28.03.2023.

Što kaže na to slučajni kremljenko koji je poručio pickoustom " šaraj malo brate " koji je uspio ograditi zemlju žilet žicom od Europe a da nismo platili ni metar te žice.

VL
SR
sršen
15:20 28.03.2023.

plenki je najbolji hrvatski političar, bez ikakve konkurencije.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.