Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DONATORSKA KAMPANJA UKRAJINI

Plenković se sastao s čelnicima vodećih hrvatskih tvrtki

Andrej Plenković dao je izjavu medijima nakon sjednice u središnjici stranke
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/3
03.05.2022.
u 14:09

Međunarodna donatorska konferencija za Ukrajinu održat će se u Varšavi 5. svibnja

Predsjednik Vlade Andrej Plenković objavio je u utorak na Twitteru da se sastao s čelnicima nekoliko većih hrvatskih tvrtki i s njima razmotrio načine pomoći Ukrajini, posebno u opskrbi lijekovima i vodom.

"S predsjednicima uprava Atlantic Grupe, Fortenove grupe, JGL-a, PharmaS-a, Plive i Podravke vezano uz daljnju pomoć Ukrajini, osobito u pogledu opskrbe lijekovima i vodom. Uz Vladu, i hrvatske kompanije uključit će se svojim doprinosom na donatorskoj konferenciji u Varšavi, napisao je Plenković.

Međunarodna donatorska konferencija za Ukrajinu održat će se u Varšavi 5. svibnja. 

Cilj inicijative je pružiti humanitarnu potporu Ukrajini.

Prema UN-u, 13 milijuna ljudi koji žive na ukrajinskom teritoriju treba vitalnu humanitarnu pomoć, uključujući sklonište, hranu i medicinske potrepštine.

>> VIDEO Rusija planira službeno objaviti rat Ukrajini?

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije