Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izazvali oduševljenje

Plenković se ipak odlučio rukovati s Milanovićem te mu poručio: 'Ti si kao Janša sada'

Varaždin: Milanović i Plenković na svečanoj sjednici Varaždinske županije
Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL
1/9
08.09.2020.
u 22:03

Plenković je ranije odbijanje rukovanja na Pantovčaku objasnio poštivanjem epidemioloških mjera, no tu praksu nije nastavio sa svim dužnosnicima s kojima se susreo

Nakon što je Andrej Plenković došao na Pantovčak po mandat za sastavljanje Vlade te tom prilikom odbio rukovanje s predsjednikom Zoranom Milanovićem svaki njihov daljnji pozdrav izazvao je zanimanje javnosti, a tako je bilo i večeras kada su se ponovno susreli. 

Plenković je svoju reakciju na Pantovčaku objasnio poštivanjem socijalne distance i epidemioloških mjera, no prije nekoliko dana za te mjere nije toliko mario kada se rukovao sa slovenskim kolegom Janezom Janšom. S Janšom se susreo na Bledu i razgovarao o epidemiološkim mjerama, a njihov je pozdrav očigledno ostao zapamćen jer je večeras ponovno spomenut u Varaždinu. 

Naime, u okviru obilježavanja Dana Varaždinske županije održala se svečana sjednica Županijske skupštine na kojoj su sudjelovali Plenković i Milanović, uz nekoliko ministara, saborskih zastupnika i drugih dužnosnika. Sudionici su se okupili i pozdravljali, a uzdah oduševljenja svih njih izazvalo je rukovanje predsjednika i premijera. 

Kamera RTL-a snimila je Milanovića koji je prišao Plenkoviću, s njim se rukovao i potom nastavio pozdravljati druge okupljene osobe, a tek što se okrenuo Plenković mu je uz smijeh rekao: "Ti si kao Janša sada". Plenkoviću je njegov komentar bio vrlo humorističan, no Milanović na njega nije reagirao pa se i premijer ubrzo okrenuo i nastavio razgovarati s drugim osobama. 

Komentara 8

DU
Deleted user
08:04 09.09.2020.

"...uzdah oduševljenja svih njih izazvalo je rukovanje predsjednika i premijera. " Blago premijeru i predsjedniku sa narodom kojem već samo njihovo rukovanje "mami uzdahe"...

FI
fifmar
08:14 09.09.2020.

Oduševljeni su svi ,hvala Bogu pa Hrvati nemaju drugih problema .

Avatar Observer
Observer
11:00 09.09.2020.

...ali bitno je da si oni umisljaju da su drzavnici.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije