Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAVRŠIO RADNI POSJET
Povratak na članak

Plenković se čudi Slovencima: Uzbude se kad ja dođem u Bruxelles pa komentiraju

Nakon Komisijine odluke, koja se očekuje 16. listopada, procedura ide u Vijeće, a Plenković je i danas ponovio kako nitko sa sigurnošću ne može govoriti ni o kakvom datumu ili godini u kojoj bi se ulazak Hrvatske u Schengen zaista mogao dogoditi.

Komentari 36

JA
JaneZZZ
15:01 28.09.2019.

Slovencima je to da Hrvatska uđe u schengenski prostor samo dobro. Osim našim glupim političarima koji skupljaju jeftine bodove za sljedeče izbore. Bez granice če biti svima lakše. Ja živim pored granice i mogu vam rači da svima nama i našim prijateljima na drugoj strani granice sve to samo smeta. Slovenija neče smetati ulazku Hrvatske jel je o tome vjerovatno niko neče ništa pitati. Naše političare je bolje da ki niko ništa ne pita. Oni rade samo za svoje intetese. Jedva čekam da sa svojim prijateljima idemo na žuju ili laško i da za to ne čekamo 2 sata na granici. Pustite naše političke budale....

VL
DD
ddh
14:37 28.09.2019.

Plenkovic jednostavno ima veliki ugled u EU kao i u cijelom svijetu. Njegova rijec ima tezinu u komisiji EU-a. A na tom su mu ne samo Slovenci zavidni, jer pokraj Plenkovica u EU izgledaju kao sedam patuljaka. Jos vise su mu do histerije zavidni i ljevicari i krajnji desnicari Hrvatskoj. Te ljevicare i krajnje desnicare u Hrvatskoj ubija to, da iako su deficitarni u mozgu ipak shvacaju, da takav ugle i takvu vaznost i , tezinu u EU kao sto ima Plenkovic razni Balkanci poput Milanovica, Bernardica ili lijeve perjanice Marasa, ali i raznih Petrova i Grmoja nikad nece imati, pa da zive i 200 godina. A to ih ubija u pojam i tjera ih u daljnju histericnu paranoju mrznje prema Plenkovicu. I na tom tragu je i piskaranje po forumima raznih ljevicara, krajnjih desnicara i onih preko Drine, koji se na tim forumima natjecu u tome, tko ce issipati vise mernje ili tko ce biti bezobraznjiji prema Plenkovicu.

VL
ML
Mladjan
14:57 28.09.2019.

Ovi što napadaju medijski premijera su puni zlobe. Njima ne odgovara normalna država, njima vječito fali nekakav nered . U normalnoj državi treba reda i rada, a očito to mnogim ne odgovara.

VL
Avatar nosac
nosac
13:04 28.09.2019.

slovencima ne damo naše a ako ne potpišu naš ulazak u šengen neka im je, ako smo do sad mogli bez šengena bit ćemo i dalje...

VL
Avatar Zzzz
Zzzz
13:55 28.09.2019.

Slovenija već tri desetljeća apsolutno sve poduzima kako bi blokirala svaki hrvatski interes, dok se Hrvatska bez ikakvih uvjeta bori za svaki srpski interes. Zaista su čudni su ovi naši političari, mislim da ovakva država ne postoji nigdje na svijetu.

VL
AV
Avaz
13:41 28.09.2019.

Ma Dosta više manipulacija radi nešto korisno. Rješi sudstvo ( na začelju u svijetu) naravno nećeš jer manipuliraš istim, potakni prozvodnju naravno nećeš jer uvozom uništavaš RH, smanji birokraciju( jedna od najvećih u svijetu) naravno nećeš jer je tvoje glasačko tijelo. Napravi LUSTRACIJU NARAVNO NEĆEŠ JER SU TI KOJI DRMAJU RH NA METI ISTE. ZLO JEDNO

VL
Avatar Niškorist
Niškorist
15:50 28.09.2019.

Pogotovo kad im okrene leđa ?

VL
DU
Deleted user
16:39 28.09.2019.

I plenković se uzbudi kada ga junker hvata za guzu...

VL
AA
aabbcc
17:28 28.09.2019.

Nije sve crno da se Bosanci i Srbi ugledaju na EU susjede imali bi djab - djabe ogradjenu zelju sa svih strana ne bi nam trebala ni vojska ni policija ni schengen.

VL
KI
Kimo
10:37 29.09.2019.

Prljava korupcija imeđu dva celnika evropske pucke stranke....JUnker je negiral mnenje pravne sluzbe EK, da hrvatska krsi pravo, sud kaze da se postopek nadaljuje i izneo odluku koja je konacna, a hrvati enostransko brez dozvole makne se sa suda...a sada jos jedan slatkis, uvijek izpod mize...sve to je politika i je suprotna sa pravom, pravičnostjo i transparentnostjo...moze i tako onda i slovenija treba bti politicka kao sto je kazo sarec(necemo viste vracati pare . NLB jer nam hrvatska poduzeca dogujejo preko miljardo eur) i naravno imamo pravo do veta i trebamo ga uporabiti jer ovi je vec smijesno...onda bo hrvatska nova bugarska.....za 3 ribe čete čekati 10 godina dokler vam ne dozvolimo...samo polako sada veto i jos počakati koju godinu il dvije, sad če biti nova EK tako da ova odluka na kraju ce biti upoštevana, ako ne samo veto ne žuri se nama:)

VL
LI
lipica
16:45 28.09.2019.

Sengen je pomalo cudan. Slovenci bi da nam blkiraju ulazak u njega, jer nismo resili granicne sporove sa njima, ali ni sa Srbijom ni sa Bosnom. Ali, oni su usli u Sengen, a nisu resili granicni spir sa nama... lud zbunjenog!

VL
BA
barbaizamerike
14:27 28.09.2019.

Uzbude se?ko Slovenci?Junker?meni nista nije jasno

VL
SR
sramitese
13:12 28.09.2019.

plenkovicu..slusaj..postoji jedan jedini nacin kako treba razgovarati sa slovencima..otvoriti nekoliko izbjeglickih koridora kroz hrvatsku ..do na granicu sa njima..dati im sav alat..za kidanje zice..camce i ostalu opremu..prsluke svjetiljke..za prijelaz vode..i naravno dobro im napuniti mobitele..radi komunikacije..postaviti svu mogucu logistiku..kuhinje..trgovine..i mjenjacnice..i to sve reklamirati..po medijima..sve do turske..i ne zaboraviti..podijeliti velike kolicine kondoma i to bi bilo to.. 22:07 27. 9. 2019.

VL
LI
Lisnjak
13:25 28.09.2019.

uzbudjuju se i povisuju glas... znaci da zele biti iznad i pobjedit. dok sledeci dan shvate da im je pamet bila iskljucena. a plenkovicu preostaje da kao i obicno, uknjizi poen plus...e moj plenkovicu, oko tebe vecinom sami amateri. sta da cinis, moras ih jednostavno trpit.

VL
AV
Avaz
14:12 28.09.2019.

Postavi kušcevića u odbor za zakonodavsvo za prijem u šengen. Ti si moćan zar ne?

VL
NE
NervozniPoštar
13:53 28.09.2019.

Pokušava održavati popularnost u zemlji svađajući nas sa susjedima. Neće proći!

VL
AN
anthropos
13:07 28.09.2019.

Ma plenkovic misli da se sve oko njega vrti

VL
PE
pežo
15:16 28.09.2019.

na žalost ti možeš uzbuditi samo junkersa ostali te ne doživljavaju previše

VL
UV
uvab
13:35 28.09.2019.

Plenki jel te stiglo" ja mogu što hocu" ali si bio zaboravio dodatak "al ne dokle hocu", ha aha hhhahha...bbbuuuaaahhhh

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.