Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Granica
Povratak na članak

Plenković razgovarao s Cerarom: Hrvatska neće primjenjivati odluku

Predsjednik Vlade Andrej Plenković ponovio je stajališta Republike Hrvatske te naglasio da Hrvatska ostaje pri svojoj odluci da Republiku Hrvatsku današnja arbitražna odluka ni na koji način ne obvezuje i Republika Hrvatska neće je primjenjivati

Komentari 33

Avatar jest
jest
19:13 29.06.2017.

Čvrsto se vezati uz SAD, UK i Izrael te ne popustiti ni jednog jedinog milimetra, ne mogu nam baš ništa ni vojno ni drugačije. A Njemačka je povijesni luzer i to će i ostati.

VL
PR
prajdali100
19:03 29.06.2017.

Samo tvrdo! Nema popustanja ni milimetra.

VL
Avatar whack.tack
whack.tack
19:02 29.06.2017.

cerar je rekao da ce pomno procitati odluku arbitraze i onda nazvati plenkovica. kako ga nazvao odmah, ili je znao za rezlutat ili je imao odluku vec od prije ...ili je jako logican. :-)

VL
ST
stefj
19:33 29.06.2017.

Plenković je tu u nezavidnom položaju, još su mu Nijemci dodatno zapaprili. To je i očekivano, jer će oni do kraja braniti svog korumpiranog suca... Sada ćemo vidjeti koliko Hrvatska uopće može, koliko je diplomacija sposobna...

VL
Avatar HajdukLika
HajdukLika
20:12 29.06.2017.

Ljudi, pa što smo se uskokodakali? Rekli smo, da nas odluka arbitražnog suda uopće ne zanima! Zašto onda naši mediji bruje zbog ove teme? Keep cool and make love! Naša briljantna diplomacija će sve to brzo i bezprijekorno odraditi. Pa mi smo maheri!

VL
Avatar Idler 3
Idler 3
19:20 29.06.2017.

Odluka nebitna kaj god Cerar misli sam kaj mene nekaj drugo brine. Na tom predstojećem sastanku bude i UK....izvor svih problema na ovim prostorima !!! Ne bi me čudilo ak i u ovom slučaju ne pumpaju Slovence potajno.

VL
BF
bf2
20:14 29.06.2017.

odluka me uopće nije iznenadila,ipak su je slovenci pošteno (pot)platili...ali me ipak iznenađuje da naši građani kupuju njihove proizvode,unatoč tome da nam nastoje otežati na bilo koji način već desetak godina...

VL
DU
Deleted user
21:16 29.06.2017.

Plenkoviću na hrvatsku je izvršena agresija od strane arbitražnog suda i EU sa ciljem oduzimanja teritorija republike hrvatske.Plenkoviću šta češ poduzeti po tom pitanju kaži ti hrvatskom narodu.Ova odluka Arbitražnog suda imat će teške političke posljedice,svaki budući sud ili bilateralni razgovori uzimat će kao polaznu osnovu ovu odluku Arbitražnog suda rekao je Maštruko.

VL
Avatar utunelu
utunelu
07:31 30.06.2017.

možete vi mrziti Plenkovica,ja pratim politiku preko 30 godina od njega nisam jako slusao sposobnijeg covjeka..jako velikih umnih sposobnosti..

VL
DU
Deleted user
20:33 29.06.2017.

Plenki se nebi triba nalazit sa slovencima prije kraja turisticke sezone samit tim izbit slovencima iz ruku moguci pritisak na turisticku sezonu a onda u deseti misec ako triba i zaratit !

VL
KA
kalinovac
20:26 29.06.2017.

Zato je general napisao strategiju i naručio zrakoplove.

VL
SA
savjest1234
20:59 29.06.2017.

Pa najbolje bi bilo da ti romima dadeš dio svojeg stana ili kuće ako ih imaš jer ti to ništa ne znaći, jer nisi to ni zaradio !

VL
BO
bozzika
21:38 29.06.2017.

Bezobraznim i provokatorskim Slovencima (čitaj samo vladi,narodu se ispričavam)netreba popuštati ni malo,cijela Europa zna da je ovaj proces od početka imao odluku a to se vidjelo kako su ostale zemlje EU reagirale kad su Slovenci uhvaćeni u podmićivanju,zato ako slučajno pošalju vojsku ili policiju na naš teritorij treba odmah uhititi te ljude jer su naoružani stupili na naš teritorij pa nek' nas napada cijela Europa ako hoće radi naše reakcije al za take prljavštine i ucjene netreba popuštati.Eee sad,ako Slovenci pošalju policiju i vojsku na tu po njihovom novu granicu a naša vlada ne reagira ONDA BI SVIMA TREBALO BITI JASNO,DA NAS JE NAŠA VLADA JOŠ JEDNOM IZIGRALA I ODKUKU OTKADA DONIJELA A NAMA OPET IGROKAZ SERVIRAJU!!!!!Pa im poručujem da Hrvatskom narodu netrebaju glumci,nego pravi Političari s mud.ma kao Putin.

VL
Avatar dobry
dobry
19:29 29.06.2017.

Hoće li, ili neće Plenković primjenjivati arbitrarnu odluku, ovisi o Melaniji Trump! Ako ona ozbiljno pritisne muža po ovom pitanju (a sve su naznake da hoće), onda slijedi telefonski poziv našoj Predsjednici iz Ovalnog ureda Bijele kuće, a onda....

VL
BL
bljak007
19:15 29.06.2017.

Sad neka naša vlada sa ministarstvom vanjskih poslova, odu na spavanje i godišnji odmor.

VL
DU
Deleted user
19:43 29.06.2017.

Čisto Licemijerje Titove table bacate, a Titov teritorij čuvate.

VL
FE
felicita
19:39 29.06.2017.

Ma čemu svađa, to je samo komadić mora, pa imamo veliku obalu,ako već slovencima toliko znači, nek im bude. Gubimo li mi obični građani što ako to prepustimo slovencima? Može li mi tko argumentirano objasniti što Hrvatskoj znači taj komadić mora ?

VL
Avatar anticenzura
anticenzura
19:19 29.06.2017.

Neka mlitavi govori u svoje ime. Tko je Hrvatska, on? Ja kao Hrvatski gradjanin postujem odluku suda, a zlocinacka ne postuje nikoga, ni vlastiti narod, ni pravnu drzavu, ni institucije u drzavi, cudno bi bilo da postuje odluku suda. Neka se anemicni kobaci u svoje ime, a ne u ime nasega naroda. Sta misli ovaj, ako su on i njegova organizacija tucarosi, da se moramo i mi tuci sa svima oko sebe? Hrvatska nista ne gubi sa tom presudom, zlocinackoj je muka samo sto Slovenci imaju izlaz na more, pa im oni nece moci diktirati politiku u zmelji kao i Albancima i Crnogorcima. Slovencima zlocinacka ne moze zapovjedati, oni su uvijek bili pametan i dostojanstven narod, sto godina ispred Balkanaca, i u bivsoj drzavi su bili kao Austrijanci i Svicarsci, a ne kao oni. Oni su jedva docekali da razvale zemlju i da pokradu vlastiti narod, a pametni Slovenci su se na vrijeme makli od njih.

VL
GC
grof_celjski
19:36 29.06.2017.

ni milimetra, samo 3 kilometrov

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.