Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lov

Plenković primio predstavnike Hrvatskog lovačkog saveza na čelu s Dečakom

Andrej Plenković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
10.05.2019.
u 21:57

Uz predsjednika Vlade, na sastanku su bili ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar zdravstva Milan Kujundžić te državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Željko Kraljičak

Predsjednik Vlade Andrej Plenković sastao se danas s predstavnicima Hrvatskog lovačkog saveza te je tom prigodom istaknuo važnost unaprjeđenja lovstva i lovnog turizma kao značajnih gospodarskih grana u Hrvatskoj.

Premijer Plenković podsjetio je na donošenje novog Zakona o lovstvu u listopadu prošle godine koji je stvorio pretpostavke za djelotvornije uključivanje lovaca i njihovih udruženja u razvoj i unaprjeđenje lovstva i lovnog turizma koji su značajne gospodarske grane, priopćeno je iz Vlade.

Predstavnici Hrvatskog lovačkog saveza, na čelu s predsjednikom Đurom Dečakom, izrazili su zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom s Vladom te izvijestili o ključnim aktivnostima saveza na području lovstva.

Razgovaralo se i o Pravilniku o zdravstvenim pregledima za utvrđivanje zdravstvenog stanja vlasnika oružja te pravnom okviru za rješavanje pitanja osiguranja od šteta zbog naleta vozila na divljač.

Hrvatski lovački savez krovna je udruga hrvatskog lovstva koja djeluje preko županijskih lovačkih saveza i Lovačkog saveza grada Zagreba, a u svome članstvu okuplja oko 60.000 lovaca

Uz predsjednika Vlade, na sastanku su bili ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ministar zdravstva Milan Kujundžić te državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Željko Kraljičak.

Pogledajte Plenkovićevu izjavu o Milijanu Brkiću:

Ključne riječi

Komentara 2

AJ
anton.jambrosic
03:26 11.05.2019.

yy1mislim da bi tebe krivično gonit za ovakove riječi .Srami se

YY
yy1
00:41 11.05.2019.

Mislim da će nam sada lovci čuvati granicu hajde bit će bolji od Božinovićeve policije.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije